Stephen Hawking a prezis cum va fi sfârşitul lumii într-o lucrare misterioasă scrisă cu 2 săptămâni înainte de a muri


Stephen Hawking, un om de ştiinţă celebru, a murit recent, iar acum predicțiile sale finale au ieșit la lumină, inclusiv un avertisment despre sfârșitul lumii. Astfel, cu doar două săptămâni înainte ca Stephen Hawking să moară, el a prezentat o cercetare în care afirmă că oamenii de știință ar putea găsi dovezi ale unui multivers. Hawking a prezis, de asemenea, și sfârșitul lumii.

Multiversul este o teorie care sugerează că există mai multe universuri, iar Universul nostru este doar unul dintre ele, apărând datorită Big Bang-ului. Se spune că lucrarea a fost terminată în timp ce Hawking era pe patul de moarte. Ideea din spatele teoriei este aceea că oamenii de știință pot măsura alte universuri cu un detector de nava spațială. Se crede că dacă dovezile ar fi fost găsite pe parcursul vieții lui Hawking, acestea ar fi fost suficiente ca fizicianul să obțină un Premiu Nobel, premiu pe care nu l-a avut niciodată. Lucrarea are titlul de „O ieşire lină din inflația eternă” și a fost scrisă alături de Thomas Hertog.

O lucrare pe care a scris-o Stephen Hawking împreună cu James Hartle în 1983 descrie modul în care Universul nostru a ajuns să existe. Teoria a oferit de asemenea o sugestie despre modul în care Big Bang-ul a creat multe alte universuri. Teoria modului în care Universul s-a extins exponențial și apoi a început să aibă o expansiune mai lentă a fost imposibil de testat.

Hertog a spus că împreună cu Hawking dorea să experimenteze ideea existenţei unui multivers și apoi să o transforme într-un cadru științific care să poată fi testabil. Cercetarea mai sugerează că Pământul va dispărea în întuneric și va înceta să existe atunci când stelele își vor pierde energia.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock