Cazuri ciudate în Japonia! Tot mai mulţi taximetrişti iau în maşini fiinţe umane care se evaporă miraculos… Iar totul are loc în zona afectată de tsunami-ul devastator din 2011!


taximetrist fantomaMai mulţi taximetriști japonezi au raportat că au parte experiențe ciudate în zona afectată de tsunami-ul devastator din Japonia din 2011. Ar putea suna ca ceva dintr-o carte de povești cu fantome clasice, dar, conform a cel puțin șapte taximetriști din orașul Ishinomaki, o regiune a devastată de tsunami în urmă cu 5 ani, unii pasageri din taxi au dispărut din maşini fără nicio explicație. Şi nici nu au fugit pentru a nu-şi plăti taxiul.

Într-un incident bizar, un șofer povesteşte cum a luat o femeie, care l-a rugat să o ducă în districtul Minamihama, zona cea mai grav deteriorată în timpul dezastrului din 2011. Șoferul întrebat-o dacă ea sigur vrea să meargă acolo; zona e aproape goală şi nu locuieşte nimeni pe acolo. La care femeia a răspuns: „Am murit?” Când s-a întors încă o dată spre femeie, aceasta a dispărut complet!

Într-un alt caz, un taximetrist de 40 de ani şi-a adus aminte că a luat un pasager de sex masculin, care i-a cerut să-l ducă spre Hiyoriyama – un cuvânt care se traduce ca şi „munte”, indicând direcția în care dorea să meargă. Conducătorul auto a pornit maşina, dar, la scurt timp şi-a dat seama că omul a dispărut și că taxiul său era gol.

Aceste povești, împreună cu multe altele, au fost colectate de Yuka Kudo, un student la sociologie la Universitatea Tohoku Gakuin, ca parte a tezei sale de absolvire. În fiecare dintre cazuri, șoferii au crezut cu adevărat că cineva se află în maşina lor și nu au putut oferi nicio explicație pentru modul în care aceştia au reușit să dispară din maşina aflată în mişcare.

Sursa: MSN.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO