Un astronaut NASA a fotografiat din spaţiul cosmic un triunghi negru care zbura deasupra Pământului! E misteriosul satelit Black Knight, nava spaţială secretă TR-3B sau altceva?


triunghi negru PamantAceastă fotografie (pe care o vedeţi la începutul articolului) provine direct de pe site-ul The Gateway to Astronaut Photography of Earth, un site guvernamental, operat de NASA, la Departamentul de Ştiinţe ale Pământului şi Analiza Imaginilor, la Centrul Spaţial Lyndon B. Johnson. Acest departament este responsabil pentru antrenamentul astronauţilor în observațiile asupra Pământului, în catalogarea și arhivarea fotografiilor pe care astronauţii le iau din spaţiul cosmic, folosind camere portabile, precum şi multe altele.

Cum a ajuns această fotografie controversată pe serverele NASA? Probabil că le-a scăpat! Pentru că NASA are obiceiul de a „photoshopa” orice poză incomodă. În această fotografie se poate observa foarte clar că, deasupra Pământului, pluteşte un triunghi negru, mai precis un obiect zburător sub forma unui triunghi negru. Iar dacă mai aud explicaţia cu „artefact de pe camera foto”, îmi smulg părul din cap! Zău… Un artefact sub forma perfectă a unui triunghi negru? Să fim serioşi…

Aşadar, ce-ar putea fi? Eu am trei ipoteze:

1) Celebrul satelit „Black Knight”, adică „Cavalerul negru”, despre care se spune că ar avea 13.000 de ani vechime, provenind din steaua Epsilon Bootis. Se mai spune că semnalele radio misterioase recepţionate din spaţiul atmosferic de către Tesla în 1899 ar putea proveni tot de pe Black Knight. Citiţi mai multe în acest articol: E adevărat că misteriosul satelit “Black Knight” supraveghează Pământul de 13.000 de ani? Este el acelaşi cu “nava spaţială Pakal” a mayaşilor? De pe el a recepţionat Tesla în 1899 celebrele semnale radio spaţiale?

2) Nava spaţială secretă guvernamentală TR-3B – complet silenţioasă şi având o formă triunghiulară cu 4 lumini; în fiecare colţ al triunghiului se află câte o lumină, iar una se află şi în centru. TR-3B are o tehnologie avansată de invizibilitate, mult mai eficientă decât faimosul avion F-117 Stealth. Nava spaţială are un înveliş polimeric care permite să-şi schimbe reflectivitatea şi chiar forma faţă de ochiul uman. Există mai multe videoclipuri pe YouTube care arată această navă spaţială. Desigur, guvernul american îi neagă total existenţa. Se spune că TR-3B poate atinge fantastica viteză de 9.000 de kilometri pe oră, atât vertical cât şi orizontal”. Citiţi mai multe AICI: TR-3B, nava spaţială ultrasecretă care îşi schimbă forma şi care e capabilă de călătorii interstelare.

3) Un alt obiect zburător neidentificat, poate de origine extraterestră.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock