„Femeile în negru”, misterioasele creaturi hibride de pe Pământ! Sunt demonice şi provoacă teamă celor cu care se întâlnesc…


femei in negruDe „oameni în negru” („Men in Black” în limba engleză) probabil că aţi auzit. Dacă nu, vă invit să recitiţi unul din articolele mele pe această temă: Misterioşii “oameni în negru” nu ascund doar extratereştrii… Ei au apărut şi în secolele trecute. Se spune că „oamenii în negru” ar aparţine unei societăţi secrete, care operează de secole întregi, şi care au drept scop protejarea identităţii OZN-urilor şi extratereştrilor. „Oamenii în negru” au devenit faimoşi după faimosul blockbuster din 1997 „Men in Black”, în care Will Smith si Tommy Lee Jones joacă rolul „oamenilor în negru”.

Totuşi, Hollywood-ul nu prezintă chiar adevărul. Există mai multe relatări despre „oameni în negru”, însă se presupune că aceştia nu ar fi oameni, şi nici nu lucrează pentru FBI sau CIA. Aceştia par a fi „palizi ca moartea”, lipsiţi de emoţii şi plini de negativitate.

Dar, nu avem doar „bărbaţi în negru”, ci şi „femei în negru”, un subiect despre care s-a discutat mult mai puţin. Iar, din relatările de până în prezent, se pare că „femeile în negru” nu sunt interesate doar de fenomenul OZN sau extraterestru, ci şi de alte fenomene paranormale. Martorii care au observat „femeile în negru” susţin că s-au îmbolnăvit fizic şi psihic de prezenţa acestora şi s-au simţit chiar blestemaţi de aceste creaturi.

Contrar aşteptărilor, „femeile în negru” nu sunt de dată recentă şi au chiar o istorie lungă și tulburătoare. Este o istorie care datează cel puțin din perioada victoriană (1840-1900). Poveştile despre „femeile misterioase în negru” au apărut în ziarele vremii. Apariţiile lor stranii provocau haos şi teamă. Cuvântul „demonic” este folosit cel mai des de către cei care au avut ghinionul de a întâlni cu aceste femei întunecate.

Tot aceiaşi martori susţin că „femeile în negru” poartă ochelari mari de soare, care le ajută la mascarea ochilor şi poartă peruci negre de păr, de aici trăgându-se concluzia că ar putea fi vorba de hibrizi între extratereştri şi oameni. Şi, cică preferă cel mai mult vechile librării şi biblioteci…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock