Într-un interviu şocant, fosta soţie a lui Putin declară că preşedintele rus e mort din primăvară! Acelaşi lucru l-am susţinut şi eu acum 3 luni, dar mulţi râdeau de această ştire… Râdeţi în continuare!


Putin e mortAşa cum mi-a atras atenţia „călător astral”, dar şi alţi cititori ai site-ului, se pare că zvonul din martie 2015 despre moartea lui Putin şi înlocuirea acestuia cu o clonă nu este chiar unul lipsit de temei. Iată un articol şocant de pe Prosport.ro intitulat: „A murit Vladimir Putin? Dezvăluiri incredibile făcute de fosta soţie”:

Fosta soţie a lui Vladimir Putin, Ludmila, a acordat un interviu în presa din Vest, în care susţine că liderul de la Kremlin a decedat. Cel care conduce acum Rusia ar fi o sosie a acestuia, agreat de oamenii cu putere financiară din Rusia. Chiar dacă neverosimilă, dezvăluirea alimentează speculaţiile din martie, când s-a discutat despre dispariţia lui Putin. Jurnalista Tania Rahmanova a fost prima care a susţinut că la Moscova a avut loc o lovitură de stat şi că fostul ofiţer KGB ar fi fost ucis, în locul lui fiind instalată o sosie care să execute dorinţele elitelor din Rusia. Văzută de mulţi drept o excentrică, ziarista şi-a găsit povestea confirmată chiar de către fosta soţie a lui Putin, Ludmila. Aceasta trăieşte în prezent alături de fiicele sale în străinătate, sub identităţi false, dar a acceptat, se pare, să vorbească despre unul dintre cele mai controversate subiecte ale ultimilor ani.

Aceasta susţine că fostul soţ a fost trecut pe „linie moartă”, cei mai bogaţi oameni din Rusia luând această decizie pentru că acesta nu le-ar mai fi servit aşa cum se aşteptau interesele. Este ştiut faptul că Putin avea mai multe sosii, iar când una dintre acestea a ajuns să interpreteze suficient de bine rolul liderului rus, i-ar fi luat locul. Ludmila a povestit în detaliu şi ultima noapte petrecută de adevăratul Putin alături de fetele sale, pentru ca apoi să detalieze cum agenţii ruşi i-au răvăşit locuinţa, în căutarea unor hârtii secrete, la care doar preşedintele ar fi avut acces.

Totul s-ar fi întâmplat pe 15 martie 2015, adică exact când ziarele speculau pe seama faptului că el ar fi grav bolnav. După o scurtă perioadă de incertitudine, Putin a fost văzut din nou în public, dar conform fostei soţii acesta nu era altceva decât o sosie care interpreta aproape perfect fiecare gest al preşedintelui rus.

De notat că Alexei Navalnîi, unul dintre opozanţii lui Putin, a semnalat în mai multe rânduri că Putin nu şi-ar mai face apariţia la multe dintre evenimentele importante, preferând să trimită o sosie. Conform Ludmilei, acest individ care seamănă izbitor cu Putin – dar care ar avea o cicatrice deasupra sprâncenei, astfel că similitudinile nu sunt chiar perfecte -, ar fi devenit, la dorinţa elitelor ruseşti, unul dintre cei mai puternici oameni din lume. În fapt, doar o marionetă cu putere, comandată din umbră de miliardarii ruşi.

Chiar dacă ipoteza pare mai degrabă fantasmagorică, mulţi lideri au avut de-a lungul timpului, sosii. Inclusiv Nicolae Ceauşescu a apelat la astfel de variante, pentru a nu fi nevoit să iasă public de fiecare dată, dar şi din nevoia de securitate.

P.S. Bun… Se ştie că am fost primul din România care am vorbit despre moartea lui Putin şi despre posibil sa înlocuire cu o clonă:

* 12 martie 2015: “A murit Putin!” Aşa crede un site al serviciilor secrete israeliene! Cât de serioasă poate fi o asemenea informaţie şocantă?: „Conform site-ul debka.com, există zvonuri conform cărora preşedintele Putin ar fi deja mort!! Se pare că el ar fi murit în mod subit!”

* 18 martie 2015: Un Putin fals a apărut la televizor pentru a linişti lumea! Iată dovezile fotografice! Soarta lui Putin cel adevărat este învăluită în mister… – în care demonstram cu poze că preşedintele Putin prezentat la televizor nu este altceva decât sosia sa.

Când am vorbit despre aceste lucruri, acum 3 luni, am fost luat în râs de către unii. „Vorbeşti prostii, Lovendale!” „Visezi!”… cam ăstea erau comentariile. Acum, cel puţin dintr-o sursă mai credibilă (fosta soţie a lui Putin) se confirmă această ipoteză. Eu v-am avertizat de mai multe ori să luaţi în serios orice teorie a conspiraţiei… să nu o respingeţi categoric din prima, oricât de ridicolă ar părea. Nu spun neapărat să o credeţi, ci doar să o luaţi în considerare, ca o posibilă alternativă.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock