Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

„A murit Putin!” Aşa crede un site al serviciilor secrete israeliene! Cât de serioasă poate fi o asemenea informaţie şocantă?


Putin mortPe 21 februarie 2013, scriam articolul că preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, era deja mort, deşi la acea dată, în mod oficial, el se afla încă în viaţă (O nouă dezvăluire a “Secretelor lui Lovendal”: Deşi oficial trăieşte, preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, e mort încă din decembrie 2012…). Peste o săptămână, s-a anunţat oficial moartea lui Chavez (vedeţi articolul Am avut din nou dreptate: “Secretele lui Lovendal” v-a vorbit cu o săptămână înainte de posibila moarte a lui Hugo Chavez, aşa cum fac acum toate site-urile de ştiri). Am avut dreptate… din fericire, sau din păcate (depindele de sentimentele fiecăruia faţă de fostul preşedinte venezuelean).

Acum, am o ştire „bombă”, chiar una incredibilă… Nu ştiu la ce categorie să o pun: la „Farse şi Fantezii” sau la „Politică”? O fi una adevărată sau nu? O fi doar o simplă dezinformare? Ieri şi astăzi, principalele site-uri de ştiri au scris precum că Putin ar fi bolnav. Citez de pe pe mediafax.ro:

„Vladimir Putin este „absolut” sănătos, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al Kremlinului, dezminţind zvonuri care circulă pe Internet, potrivit cărora liderul rus ar avea probleme de sănătate. Dmitri Peskov a intervenit joi pe postul de radio Ecoul Moscovei pentru a infirma zvonurile, relatează AP. El a insistat că Putin îţi poate „rupe mâna” când dai noroc cu el, atât de puternic este. Comentariile lui Peskov fac referire la răspunsul obişnuit al Kremlinului la întrebările periodice despre starea de sănătate fragilă a preşedintelui Boris Elţîn, care a avut o intervenţie chirurgicală cardiacă în timpul mandatului.

Peskov a afirmat, de asemenea, că Putin nu va participa nici la întâlnirea cu Serviciul Federal de Securitate, joi, la care participă deseori. „Da, de obicei este prezent”, a spus Peskov. „Dar în acest an nu intenţionează să fie acolo”, a adăugat el.

Kremlinul a anunţat miercuri că Putin şi-a amânat o vizită pe care urma să o efectueze în Kazahstan, informaţia declanşând un val de zvonuri în mediile online. Unele sugerează că liderul rus ar fi grav bolnav, altele că doar ar plănui debarcarea unei figuri importante din Guvern. Putin a apărut ultima dată în public pe 5 martie, când s-a întâlnit cu premierul italian Matteo Renzi, la Moscova.

Serviciul de presă al Kremlinului a difuzat miercuri o fotografie cu o întâlnire între Putin şi guvernatorul regional al Kareliei. Agenţiile locale au relatat despre întâlnire la 5 martie, în timp ce agenţia RBC a citat o sursă anonimă din cadrul biroului guvernatorului care susţine că întâlnirea a avut loc de fapt la 4 martie”.

Bun… acum ştirea-bombă este aceasta: conform site-ul debka.com, există zvonuri conform cărora preşedintele Putin ar fi deja mort!! Se pare că el ar fi murit în mod subit! Însă nu pot avea încredere în această ştire şi asta pentru că site-ul Debka.com este un site de (dez)informare care aparţine de serviciile secrete militare israeliene. Şi cum Israelul îl urăşte de moarte pe Putin, această ştire n-ar trebui să fie prea mult băgată în seamă. Eu însă mi-am făcut datoria s-o aduc la cunoştinţa publicului, ca să arăt cât de mare poate fi dezinformarea în ziua de astăzi…


Lasă un comentariu