În India a fost filmat un OZN tare ciudat, care n-a mai fost văzut vreodată! El are forma unui… tirbuşon! CGI!?


OZN tirbusonImagini ciudate care prezintă o structură sub forma literei T mare (sau sub forma unui tirbuşon), ce zboară deasupra norilor, a apărut on-line, provocând multe întrebări şi rumoare. Videoclipul curios, care a fost încărcat pe YouTube luna trecută (în noiembrie 2015), ar fi fost filmat pe fereastra unui avion ce zbura deasupra statului indian Rajasthan.

Obiectul, care pare să rămână într-o poziție verticală fixă pe toată durata filmului, coboară încet în nori, înainte să dispară din vedere, după doar câteva secunde. Un număr de obiecte mici, luminoase pot fi, de asemenea, văzute cum se deplasează pe cer, sub obiectul principal.

Unii utilizatori de Internet au sugerat că obiectul ar putea fi un fel de balon cu aer cald, în timp ce alții au respins videoclipul, ca nefiind altceva decât o farsă creată cu ajutorul software-ului, printr-o grafică pe calculator (CGI). Ultima versiune ar fi mai credibilă, întrucât nu au mai apărut pe net alte videoclipuri, din alt unghi, ale aceluiaşi obiect misterios. Dacă cel care filma OZN-ul se afla în avion şi a observat obiectul, cu siguranţă că şi alţi călători l-ar fi observat.

Indiferent ce-ar fi, oricum este cu siguranță unul dintre cele mai neobişnuite videoclipuri cu OZN-uri ce a apărut în ultimul timp.

 


Lasă un comentariu