De ce ar vrea extratereştrii din constelaţia Lebedei să ia legătura cu „cei trei antici” din Agartha?


Foto: prelucrare proprie

Un cercetător din domeniul fenomenului ozenistic primeşte următoarea informaţie (şocantă pentru unii, aberaţie pentru cei mai mulţi): „Anumite farfurii zburătoare au aterizat în Rainbow City, Antarctica, provenind dintr-un alt sistem solar, din constelația Lebedei, aflată la o distanță de 200 de ani lumină. Cât timp le-a luat ca să ajungă aici: trei săptămâni. Îi căutau pe Cei Trei Antici din Agharta, deoarece aveau o problemă pe care nu o puteau rezolva. Problema lumii îndepărtate rămâne nerezolvată. I-au contactat pe doi dintre Cei Trei Antici”.

Bun…să analizăm puţin această informaţie (să presupunem prin absurd că ar fi adevărată). De ce ar fi aterizat extratereştrii tocmai în Antarctica? Pentru că acolo s-ar afla (conform unor ocultişti) intrarea în celebrul tărâm subteran Agartha. Nişte hărţi naziste secrete, declasificate în anul 2017, arată că această lume subterană există şi ea este locuită de forme de viață pe care nu le-am văzut niciodată. Naziștii chiar au explorat regiunile polare ale Pământului și au ajuns până acolo încât să creeze baze secrete în Antarctica (citiţi mai multe în acest articol: Agartha, o lume subterană din interiorul planetei noastre, confirmată de hărţi şi documente secrete naziste).

Pe de altă parte, cine ar fi „Cei Trei Antici” din Agartha? Probabil, e vorba de nişte fiinţe umane (sau extraterestre?), aproape nemuritoare (au o vârstă apreciabilă, de câteva mii de ani). De ce spun asta? Pentru că am mai întâlnit legende despre fiinţe superioare, bătrâne de mii de ani, care trăiesc ascunse departe de ochii omenirii… De ce ar vrea extratereştrii să-i contacteze pe cei 3 înţelepţi din Agartha? De ce tocmai pe ei? Pentru că e posibil să existe nişte conexiuni foarte vechi, de care noi habar n-avem…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO