Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Nu numai mayaşii prevăd sfârşitul lumii în 21-12-2012, ci şi aztecii, hinduşii, chinezii şi misticii evrei

102

blankDeşi mulţi cred că doar calendarul mayaş prevede sfârşitul lumii în 2012, un autor american crede că şi alte calendare prevăd acelaşi lucru. Tom Horn, un scriitor care crede în Biblie şi autorul cărţii “Înălţarea Antihristului 2012” spune că el n-a crezut niciodată în calendarul mayaş, care ajunge la final pe 21 decembrie 2012. Dar a devenit conştient de faptul că există nenumărate alte calendare şi profeţii, nelegate de calendarul mayaş, care de-a lungul secolelor au prezis şi ele că sfârşitul erei umane va avea loc în decembrie 2012.

În ciuda faptului că nu au avut telescoape, mayaşii din America Centrală au fost fini observatori al mişcărilor cereşti. “Mayaşii au înţeles fenomenul de precesie a echinocţiilor, care nu reprezintă sfârşitul erei, ci începutul alteia noi”, explică dl. Horn. El spune că mayaşii au asociat data de 21 decembrie 2012 cu apariţia unui nou om şi cu reîntoarcerea zeului lor dragon, un şarpe zburător care deţine puterea aerului. Dl. Horn remarcă faptul că şi aztecii aveau un asemenea şarpe zburător, Quetzalcoatl, calendarul lor sfârşindu-se de asemenea în 2012.

Calendarul Kali Yuga al hinduşilor prevede schimbări globale în jurul anului 2012, iar cartea chineză “I-Ching”, cunoscută sub numele de “Cartea schimbărilor” profeţeşte sfârşitul în acelaşi an 2012. Horn mai spune că în urmă cu 38 de ani, cercetătorii Terrence şi Dennis McKenna au creat un grafic liniar după cartea “I-Ching” şi că pe 21 decembrie 2012, linia timpului de pe grafic a coborât brusc. Această revelaţie este uimitoare, ţinând cont de faptul că cercetarea a fost publicată în anul 1973, atunci necunoscându-se că sfârşitul lumii în calendarul mayaş fiind pe 21 decembrie 2012. Mai multe informaţii despre “I-Ching” găsiţi în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/i-ching-%E2%80%9Cbiblia%E2%80%9D-chinezilor-de-acum-5-000-de-ani/.

Între timp, în Zohar, o carte mistică ebraică despre Tora, ce a fost scrisă în Spania în secolul al XIII-lea, se vorbeşte despre venirea lui Mesia la sfârşitul anului 2012: “Toţi regii lumii se vor aduna în marele oraş al Romei, iar Cel Sfânt va arunca asupra oraşului foc şi pietre, până când îi va distruge pe toţi, cu excepţia celor care încă nu vor sosi acolo.”

În aceste condiţii…chiar se va întâmpla ceva în anul 2012?

Orgoni Crystal