Conform unei străvechi lucrări chinezeşti, în trecut “Pământul, Soarele şi Luna şi-au schimbat masiv mişcările”. Din cauza lui Nibiru?

Vechii învăţaţi iezuiţi, care s-au numărat printre primii europeni care au vizitat China, au avut prilejul de a studia în Biblioteca Imperială o vastă lucrare, constând din 4.320 de volume, despre care se spune că ar fi fost transmisă din vremuri străvechi şi ar fi conţinut „toate cunoştinţele”. Acea carte mare cuprinde o serie de tradiţii, care vorbesc despre consecinţele ce au urmat „după ce neamul omenesc s-a răzvrătit împotriva marilor zei şi alcătuirea universului s-a prăbuşit în haos”. „Planetele şi-au modificat drumurile. Cerul s-a coborât mai jos către nord. Soarele, luna şi stelele şi-au schimbat mişcările. Pământul s-a rupt în bucăţi şi apele din pieptul lui au năvălit cu putere în sus şi au inundat Pământul.”

Nu pot să nu mă întreb următoarele: oare ce corp ceresc a destabilizat atât de mult sistemul nostru solar, astfel încât “Soarele, luna şi stelele şi-au schimbat mişcările”? O fi miticul Nibiru?

Pe de altă parte, în pădurea tropicală malayeziană, membrii tribului chewony cred că propria lor lume, pe care o numesc „Pământul Şapte”, se întoarce cu susul în jos atât de des, încât totul se inundă şi se distruge. Cu toate acestea, cu ajutorul zeului creator Tohan, nouă faţă plană a ceea ce fusese mai înainte partea de dedesubt a Pământului Şapte se modelează formând munţi, văi şi câmpii. Sunt plantaţi arbori noi şi se nasc noi fiinţe omeneşti.”

Lasă un comentariu