„Extratereştrii întunecaţi” posedă fiinţele umane cu vibraţii joase?


Să vorbim puţin despre „extratereştrii întunecaţi”. Aceştia sunt fiinţe egoiste, fără să-i intereseze bunăstarea altora. Acestor suflete li s-a mai dat nume de „domni întunecaţi” sau „suflete întunecate”. Ei sunt rase care au căzut în vibraţie şi nu au mai fost capabile să se realinieze cu sursa lor divină dinlăuntru. Aceşti extratereştri întunecaţi se află în planurile astrale şi influenţează sufletele din acele tărâmuri, prin ataşarea de oameni. Cu alte cuvinte, ei sunt fragmente de suflet care au fost prinse în densităţile mai joase ale astralului, sau au pătruns în planul astral prin diferite mijloace şi, pur şi simplu, posedă fiinţele umane, care joacă rolul de gazde. Ei sunt la fel ca paraziţii care ocupă corpuri-gazdă.

Unii dintre extratereştrii întunecaţi au mecanisme tehnologice de învăluire, care îi fac invizibili. Ei au venit aici cu scopul de a încerca să vă ia energiile, să vă înrobească rasa, să vă exploateze mineralele sau să încerce să vă ia lumea în stăpânire.

Trebuie să înţelegeţi că, datorită nevoii de a respecta liberul arbitru şi datorită legii atracţiei, dacă există oameni care vibrează la o densitate foarte joasă şi sunt plini de teamă –aşadar, care sunt răuvoitori şi răutăcioşi–, ei vor deveni ţinte sigure pentru extratereştrii de o „calitate” similară. Dar, există metode necesare ca să vă eliberaţi de influenţa extratereştrilor negativi…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO