Călugării budişti au surprins un OZN extrem de luminos care le-a vizitat templul! Cercetătorii nu prea au explicaţie pentru el…


OZN in templuMai mulţi călugări budiști au declarat că au observat un obiect bizar deasupra templului lor, care îşi schimba formele din farfurie zburătoare în măr sau chiar în Buddha. Ei au pretins că obiectul lor a zburat chiar în interiorul templului lor pentru aproximativ 10 secunde, declanşând o alarmă antifurt. Înregistrarea video arată un obiect învârtându-se foarte repede, înainte de a dispărea.

Călugării sunt şi mai mult nedumeriţi, întrucât evenimentul s-a întâmplat în timpul unei ploi torențiale. Călugărul Shi Xingkong a spus: „Când am auzit alarma, m-am ridicat s-o opresc. Înainte am mers afară pentru a verifica, dar nu am văzut nimic neobișnuit. Numai când m-am uitat pe monitor, am putut vedea OZN-ul”.

Scepticii sugerează că totul n-a fost decât o scamatorie, folosindu-se o dronă sau o jucărie cu telecomandă, pentru a șoca lumea. Alții spun că aceea nu-i altceva decât un fulger globular, care arată ca o sferă de energie electrică ce apare în timpul unei furtuni. Dar totuşi fulgerul globular nu durează decât o perioadă foarte scurtă de timp, nu 7 minute, aşa cum a fost înregistrat pe camera video. O altă alternativă ar fi aceea că o insectă s-a apropiat foarte mult de aparatul de fotografiat.

Conspiraţioniştii susţin totuşi că e vorba de ambarcaţiune extraterestră care a dorit să verifice un sit religios.

 


Lasă un comentariu