Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Un studiu genetic arată că faraonii din vechiul Egipt erau hibrizi creaţi de extratereştri!


faraon extraterestruUn nou studiu genetic sugerează faptul că linia genetică a faraonilor egipteni a fost supusă unei manipulări genetice intenționate de către o civilizație avansată tehnologic. Aceasta înseamnă că toţi cei care au construit piramidele au avut o legătură puternică cu ființele care îşi au originea în altă parte în Univers, scrie site-ul arcodabara.wordpress.com. Stuart Fleischmann, profesor-asistent de Genetică la Universitatea Elvețiană din Cairo și echipa sa au publicat recent rezultatele unui studiu de 7 ani, în care au cartografiat genomul a 9 faraoni egipteni. Dacă se dovedește studiul a fi corect, concluziile sale ar putea schimba cărțile de istorie din lume.

Fleischmann si echipa sa au supus probelor un ADN străvechi unui proces numit „Reacţie de polimerizare în lanţ”. În domeniul biologiei moleculare, această tehnică este adesea folosită pentru a reproduce și amplifica o singură copie a unui fragment de ADN, oferindu-le cercetătorilor o imagine clară a amprentei genetice a cuiva.

Opt din nouă probe au dat rezultate interesante, dar obişnuite. Cea de-a noua probă a aparținut lui Akhenaten, un faraon din secolul al 14-lea î.Hr. faraon și tatăl lui Tutankhamon. Un mic fragment de ţesut cerebral deshidratat a fost sursa probei ADN, iar testul a fost repetat folosindu-se țesut osos, obținându-se aceleași rezultate. Anomalia este vizibilă în imaginea de mai jos:

anomalia ADN

Secțiunea din dreapta arată prevalența genei CXPAC5 la un om normal. La stânga avem proba de ADN a lui Akhenaton.

Se pare că activitatea crescută din genomul lui Akhenaten ar sugera faptul că el a avut o capacitate craniană mai mare, datorită necesității de a găzdui un cortex mai mare. Dar ce mutație ar fi determinat un creier uman să crească? E vorba de o tehnică de manipulare genetică, veche de 3.300 de ani, care nu poate fi decât lucrarea unor ființe extraterestre avansate. Akhenaten, unul dintre cei mai misterioşi faraoni ai Egiptului antic, a fost supus la modificări genetice în timpul vieții sale?

Dacă acest studiu este corect, atunci ne putem pune întrebarea: dacă extratereştrii s-au implicat activ în viața celor mai puternice persoane cu mii de ani în urmă, aceasta înseamnă că ei se vor întoarce? Sau poate că nu au plecat deloc…

 


Lasă un comentariu