Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Videoclip terifiant din Africa de Sud: un OZN de culoare verde pare a fi doborât de un avion de vânătoare!

873

OZN Africa de Sud 1Un videoclip bizar, postat pe YouTube, prezintă cum un presupus avion de luptă sud-african doboară un OZN. Incidentul ar fi avut loc pe 26 iulie 2016 în Johannesburg (Africa de Sud).

În videoclip este prezentată o secvenţă de câteva secunde al acestui incident, deşi videoclipul are o durată totală de 15 minute; în rest, sunt prezentate diverse secvenţe ale unor alte apariţii de OZN-uri. Ceea ce se vede în cele câteva secunde din filmare este o lumină verzuie puternică, ce cade de sus, dincolo de o clădire. Lumina respectivă s-a prăbuşit la sol, făcând o explozie (se observă în fundal o lumină verzuie foarte puternică).

Un utilizator remarcă următoarele: “Ceea ce e deosebit de interesant despre această secvenţă e presupunerea că obiectul zburător necunoscut pare să fi fost doborât de un avion de vânătoare din Africa de Sud”.

Acum, când grafica pe calculator (CGI) poate fi realizată de către aproape oricine are cunoştinţe minime de software, videoclipurile pot fi foarte uşor falsificate. Să fie aceasta o filmare autentică sau una falsificată?

OZN Africa de Sud 2

 

Orgoni Crystal