Militarii americani au descoperit uluiţi, într-o peşteră din Afghanistan, un gigant viu, înalt de 5 metri! Această informaţie însă nu va fi dată publicităţii niciodată, pentru că „nu se potriveşte istoriei oficiale”…


gigantul KandaharScriam în august 2011 acest articol – Americanii au descoperit în Afghanistan celebrul Vimana – străvechi obiect zburător – înconjurat de un “puţ al timpului” – în care vorbeam despre faptul că în decembrie 2010 militarii americani au descoperit o “Vimana”, prinsă într-un “puţ al timpului” – cauzând deja dispariţia a cel puţin 8 soldaţi americani care încercau s-o scoată dintr-o peşteră din Afghanistan, unde se afla ascunsă de cel puţin 5.000 de ani.

Pentru cei care nu cunosc, conform străvechiului poem epic indian Mahabharata, Vimana este “trăsura zeilor”, un obiect zburător prevăzut cu patru roţi puternice. Atunci când este activat, Vimana produce o lumină extrem de puternică, care atunci când este focusată pe orice ţintă, o distruge instantaneu. Cât priveşte acest aşa-zis “puţ al timpului” în care se află învelit Vimana, acesta pare a fi un câmp gravitaţional electromagnetic, postulat de către Einstein şi care se pare că ar fi fost activat în anul 1943, cu ocazia celebrului experiment Philadelphia.

Dar, se pare că militarii americani au mai descoperit şi alte lucruri „paranormale” în Afghanistan. Conform unui documentar realizat de conspiraţionistul Steve Quayle, militarii americani au mai găsit tot într-o peşteră din Afghanistan un gigant de 4-5 metri înălţime, cunoscut sub numele de „Gigantul Kandahar”, cu barbă roşie şi păr roşu. Mirosea atât de puternic, încât părea că nu s-a mai spălat de 10 ani.

Gigantul a fost foarte violent cu militarii şi a fost nevoie de 30 de secunde trase cu sute de gloanţe pentru a ucide uriaşul misterios. A existat un martor (un soldat) ce a dorit să fie anonim şi căruia i s-a luat interviul din videoclipul de la finalul articolului. Gigantul cântărea 500 de kg şi a fost transportat cu un avion C-130 în SUA pentru cercetări ulterioare. Guvernul SUA nu a dorit să anunţe acest eveniment, întrucât existenţa giganţilor nu se potriveşte istoriei oficiale actuale.

 


Lasă un comentariu