„Oculta Mondială ar fi acceptat ca 25 de milioane de oameni să fie răpiţi de extratereştri pentru experimente genetice oribile” – cred mai mulţi autori


Într-un articol din mai 2011 (https://www.lovendal.ro/wp52/americanii-au-semnat-un-tratat-cu-extraterestrii-cenusii-inca-din-1934-permitandu-le-acestora-sa-rapeasca-oameni/), vorbeam despre 3 tratate semnate de guvernul american cu extratereştrii. Despre ultimul tratat (din 1954), vom discuta mai pe larg în acest articol.

Cele spuse mai jos aparţin unor foşti militari şi ofiţeri de informaţii ce au lucrat în diferite organisme ale SUA. Aceşti oameni au fost martori vizuali ai OZN-urilor şi extratereştrilor „capturaţi” de către guvernul american.

În 1940, mai multe nave spaţiale extraterestre au fost recuperate de către SUA şi alte ţări, împreună cu câţiva extratereştri morţi, dar şi unul viu, care a fost denumit EBE (nume sugerat de Dr. Vannever Bush fiind prescurtarea lui „Entitate biologică extraterestră”).

În 1953, astronomii au descoperit în spaţiu obiecte de dimensiuni mari, care se îndreptau spre Pământ. La început au crezut că aceştia erau asteroizi, dar, mai târziu, s-au dovedit a fi doar nave spaţiale. Cu ajutorul proiectelor secrete Sign şi Plato, au fost interceptate comunicaţii radio între extratereştri, şi, folosindu-se limbajul binar al calculatoarelor, s-a intrat în contact cu extratereştrii de pe alte planete.

Între timp, nişte extratereştri cu chip de om au contactat guvernul SUA, avertizându-l că extratereştrii care orbitează ecuatorul erau nişte fiinţe ostile din Orion. Aceşti extratereştri cu chip de om au mai cerut distrugerea armelor noastre nucleare, oprirea războaielor între oameni, stoparea poluării Pământului şi învăţarea în a trăi în armonie unii cu ceilalţi. Preşedintele SUA de atunci, generalul Eisenhower, a respins aceste cereri.

Mai târziu, în anul 1954, extratereştrii cenuşii ce orbitau Ecuatorul, şi care proveneau din steaua Zeta-Reticuli, au aterizat la baza aeriană Holloman. Aceştia au spus că planeta din care ei proveneau se afla pe moarte şi că au nevoie să efectueze experimente genetice pe Pământ, pentru ca rasa lor să poată supravieţui; ei au cerut acest lucru guvernului american, în schimbul unor anumite tehnologii avansate. Preşedintele Eisenhower s-a întâlnit cu extratereştrii şi a semnat un tratat. Acest tratat prevedea faptul că extratereştrii nu se vor amesteca în treburile noastre, îşi vor păstra prezenţa pe Pământ în secret şi ne vor oferi tehnologie avansată. În schimb, ei vor putea răpi oameni pentru diverse experimente medicale, dar cei răpiţi nu vor fi afectaţi, vor fi duşi înapoi şi nu vor păstra nicio memorie a acestor răpiri.

În tratat s-a mai convenit, de asemenea, că extratereştrii vor putea construi baze subterane secrete, în statele Utah, Arizona, New Mexico şi Colorado.

Prin Memorandumul Executiv, cunoscut sub numele de CNVM 5410, Eisenhower a instituit un comitet permanent cunoscut sub numele de „Majority Twelve” (MJ-12) carea avea ca scop supravegherea şi coordonarea tuturor activităţilor secrete cu extratereştrii. Din MJ-12 făcea parte şi directorul FBI de atunci, J. Edgar Hoover, dar şi lideri ai organizaţiilor oculte CFR (Consiliul pentru Relaţii Externe) şi ai Comisiei Trilaterale.

Extratereştrii s-au folosit de oameni şi de animale ca sursă pentru secretii glandulare, enzime, secreţii hormonale şi sânge…toate acestea desfâşurându-se în experimente genetice oribile. Extratereştrii au explicat că aceste acţiuni erau necesare pentru supravietuirea lor, căci dacă structura lor genetică nu se îmbunătăţea, rasa lor înceta să existe.

În 1989, se crede că existau peste 3 milioane de extratereştri cenuşii care se aflau în bazele subterane secrete. Cenuşii ar fi răpit din 1954 şi până în prezent peste 25 de milioane de oameni pentru experimentele lor ciudate…


Lasă un comentariu