Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Americanii au semnat un tratat cu extratereştrii cenuşii încă din 1934, permiţându-le acestora să răpească oameni

181

blankCitez un fragment de pe site-ul lui James Cabolt, un autor care crede că extratereştrii şi americanii au semnat nişte acorduri de colaborare încă de acum 77 de ani:

“Pe 11 iulie 1934, a fost semnat de către administraţia Statelor Unite primul tratat cu extratereştrii cenuşii (aşa-zişii “omuleţi cenuşii”) de pe Orion, tratat semnat la bordul unei nave ce se afla în Balboa. Acesta a fost unul dintre cele mai importante evenimente din istoria umană. Guvernul federal american de atunci a încălcat Constituţia SUA, pentru că nu şi-a informat şi poporul său despre tratat. Înţelegerea era prima dintre reptilienii cenuşii din Orion şi conducătorii Statelor Unite. Acordul prevedea că extratereştrii să ofere americanilor toate tehnologiile avansate (anti-gravitaţie, metale, aliaje, energie liberă, tehnologie medicală) în schimbul permiterii răpirii oamenilor de către extratereştrii cenuşii. Cei răpiţi ar fi fost supuşi la diferite experimente şi apoi li s-ar fi dat drumul înapoi, având memoria ştearsă. Lista celor răpiţi trebuia oferită şi aprobată de guvernul federal american.

În 1944 a fost semnat un al doilea tratat cu extratereştrii, care era de fapt o mică lărgire a primului. În al anul 1954, sub administraţia Eisenhower, a fost semnat cel de-al treilea tratat, denumit “tratatul Greada”. Documentul original al acestui tratat poate fi găsit astăzi la facilitatea subterană NSA (Agenţia de Securitate Naţională) denumită “Blue Moon”.”

Oricum, nu e prima relatare despre o posibilă colaborare dintre guvernul american şi extratereştri. Informaţii suplimentare puteţi găsi şi în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/guvernul-sua-permite-extraterestrilor-sa-mutileze-vite-si-sa-rapeasca-oameni-in-schimbul-tehnologiilor-avansate/.

Orgoni Crystal