„Guvernul american ar fi semnat un tratat cu extratereştrii cenuşii încă din 1934, permiţându-le acestora să răpească oameni” – crede un autor ozenist


Citez un fragment de pe site-ul lui James Cabolt, un autor care crede că extratereştrii şi americanii au semnat nişte acorduri de colaborare încă de acum 77 de ani:

„Pe 11 iulie 1934, a fost semnat de către administraţia Statelor Unite primul tratat cu extratereştrii cenuşii (aşa-zişii „omuleţi cenuşii”) de pe Orion, tratat semnat la bordul unei nave ce se afla în Balboa. Acesta a fost unul dintre cele mai importante evenimente din istoria umană. Guvernul federal american de atunci a încălcat Constituţia SUA, pentru că nu şi-a informat şi poporul său despre tratat. Înţelegerea era prima dintre reptilienii cenuşii din Orion şi conducătorii Statelor Unite. Acordul prevedea că extratereştrii să ofere americanilor toate tehnologiile avansate (anti-gravitaţie, metale, aliaje, energie liberă, tehnologie medicală) în schimbul permiterii răpirii oamenilor de către extratereştrii cenuşii. Cei răpiţi ar fi fost supuşi la diferite experimente şi apoi li s-ar fi dat drumul înapoi, având memoria ştearsă. Lista celor răpiţi trebuia oferită şi aprobată de guvernul federal american.

În 1944 a fost semnat un al doilea tratat cu extratereştrii, care era de fapt o mică lărgire a primului. În al anul 1954, sub administraţia Eisenhower, a fost semnat cel de-al treilea tratat, denumit „tratatul Greada”. Documentul original al acestui tratat poate fi găsit astăzi la facilitatea subterană NSA (Agenţia de Securitate Naţională) denumită „Blue Moon”.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO