O nouă filmare despre extratereştri a fost dezvăluită

163

Dezvăluirile din ultima vreme despre extratereştri au creat senzaţie în întreaga lume. Deja au apărut mult prea multe dovezi pentru a putea nega existenţa lor; e adevărat, multe din aceste dovezi au fost falsificate, din goană pentru senzaţional, dar eu îmi pun întrebarea: dar chiar toate au fost falsificate? Pe de altă parte, nici autorităţile din întreaga lume nu au o poziţie tranşantă, adică, să ne spună clar: există sau nu extratereştri?

În rândul dovezilor despre existenţa alienilor, iată şi un ultim filmuleţ care pretinde că face parte dintr-un colaj din diferite filmări ce au fost realizate între 1942 şi 1969. Mai precis, se spune că ar fi fost extrase fragmente din caseta video nr.05 ce ar avea ca durată 180 de minute.

De fapt, în acest videoclip apar trei fragmente de reprezentări ale unor extratereştri:

– în primul fragment apare un extraterestru cu un cap enorm de mare faţă de trup, ochi mari, dar nasul şi gura foarte mici. Acest extraterestru înclină capul sus şi jos şi într-o parte şi alta.

– în al doilea fragment apare acelaşi tip de extraterestru, filmat din faţă, iar camera de filmat se mişcă de jos, de la vârful picioarelor, până sus, la nivelul capului.

– ultimul fragment este intitulat “cum să conduci” şi prezintă un fel de roată transparentă. Sincer, n-am înţeles până acum ce treabă are acest fragment cu extratereştrii.

Ce mi s-a părut interesant e faptul că extraterestrul din acest colaj clipeşte cam mult. O fi fost emoţionat sau îl deranja lumina din faţă? Nu sunt expert în grafică pe calculator, dar totuşi mie această filmare nu mi se pare a fi prea reală. Motivul? Mişcările extraterestrului sunt prea nenaturale; în plus, dacă vă uitaţi la cel de-al doilea fragment, cu filmarea de jos către vârful capului, se observă cum extraterestrul îţi mişcă degetele, fără niciun motiv, de parcă creatorul acestui videoclip a vrut să pună cât de multă mişcare în el, pentru a părea cât mai real. Aceasta e părerea mea; dacă voi aveţi alta, o aştept…