În Mexic a fost observat un OZN sub forma unui “bloc de monolit negru”, asemănător celui din filmul “2001: Odiseea spaţială” (1968)


Iată că vă mai prezint un caz ciudat de OZN…de data aceasta care a avut loc în Mexic, dar ciudăţenia e dată de forma ciudată a acestui OZN. În videoclipul de mai jos, filmat pe 11 ianuarie 2013 în Mexic, se poate vedea un OZN care are o formă ciudată care aduce aminte de „blocul de monolit negru” din celebrul film SF „2001: Odiseea spaţială”.

Mai mulţi martori au observat acest obiect ciudat negru. Ei declară că erau prea departe pentru a putea spune care era forma sa exactă, dar părea că avea o formă dreptunghiulară. Ceaţa a făcut şi mai grea observarea acestui obiect.

Pentru cei care nu au urmărit filmul din 1968 „2001: Odiseea spaţială”, iată subiectul pe scurt: Acţiunea se petrece în 2001, la doi ani după ce omenirea a descoperit al doilea monolit de pe Lună. Omul de ştiinţă Dr.Heywood Floyd (William Sylvester) călătoreşte pe lună în încercarea de a descoperi apartenenţa şi secretele blocului de monolit. La atingerea solului lunar, Floyd este oprit de un sunet ciudat, emis de un obiect. Acţiunea sare brusc înapoi, când nava Discovery condusă de Dave Bowman (Keir Dullea) şi Frank Poole (Garry Lokwood), secondaţi de computerul de bord, HAL-9000, au pornit în misiune lunară, pentru a descoperi ce forţe extraterestre ne supravegheză. Floyd descoperă povestea celor doi astronauţi şi a computerului ce devenise mult prea uman şi încercase să-i ucidă pe astronauţi.

Nu-i aşa că-i ciudat ca acest OZN din Mexic să aibă forma „blocului de monolit negru” din filmul „„2001: Odiseea spaţială”? Filmul a fost produs şi regizat de Stanley Kubrick., iar scenariul a fost scris de Kubrick şi Arthur C. Clarke, după scurta povestire a lui Clarke, „Santinela”. Cum de ştiau cei doi că aceste blocuri de monolit pot exista cu adevărat, aşa cum vedem din videoclipul filmat în Mexic? Sau totul face parte doar din proiectul „Blue Beam”, prin care oamenii sunt înşelaţi cu diverse forme de OZN-uri care sunt produse de holograme ale sateliţilor? (vezi mai multe aici: https://www.lovendal.ro/wp52/chipul-gigant-al-unui-extraterestru-prezent-intr-o-fotografie-a-unei-aurore-boreale-dovada-ca-proiectul-ocult-blue-beam-functioneaza/).


Lasă un comentariu