Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Iată filmarea video originală a „bătăliei de la Los Angeles”, când un OZN a fost „torpilat” de Armata Americană

  •  
  •  
  •  
  •  

blankDacă întrebați oamenii despre prima întâlnire cu OZN-urile / extratereştrii, răspunsul este, în marea majoritatea a cazurilor, Roswell. Însă, cei mai mulți oameni (chiar cei mai entuziasmaţi ufologi) uită despre celebra bătălie de la Los Angeles cu OZN-urile, un eveniment care a avut loc în 1942, în plină desfăşurare a celui de-al doilea război mondial.

Ceva extrem de ciudat s-a întâmplat în primele ore ale dimineţii lui 25 februarie 1942. Un aparat de zbor neidentificat plana deasupra oraşului Los Angeles, declanșând o alarmă a unui raid aerian. Reflectoarele şi gurile de foc s-au concentrat pe ciudata aeronavă pentru aproximativ o oră.

Martorii au declarat că loviturile apărării antiaeriene au explodat în jurul navei extraterestre. Ca şi cum nava ar fi avut scuturi de protecţie, foarte asemănătoare cu scuturile utilizate de nava “USS Enterprise” din serialul SF Star Trek!

Incidentul din februarie 1942 mai poartă denumirea şi de “bătălia de la Los Angeles”, reprezentând un argument foarte convingător pentru prezența unor nave extraterestre pe cerul planetei noastre. Ciudat îl reprezintă faptul că există mii de martori care au spus că acea navă călătorea pe cer foarte încet, ca şi cum nu s-ar fi grăbit deloc. Şi degeaba trăgea artileria antiaeriană americană în el, că obiectul nu păţea nimic! Aeronava nu părea să fi fost ostilă; dacă piloții ei ar fi vrut să rănească pe cineva, cu siguranţă că ar fi avut ocazia.

Cum aeronava nu a fost deloc atinsă de apărarea antiaeriană, e clar că tehnologia utilizată pentru fabricarea ei este mult superioară faţă de a noastră. Deoarece incidentul a avut loc la aproximativ 2 luni după atacul japonez de la Pearl Harbour (decembrie 1941), mulţi au crezut că aeronava ar fi putut fi un obiect zburător japonez. Numai că această teorie pur și simplu nu ar fi avut niciun sens. În cazul în care japonezii ar fi deţinut aeronave ce nu ar fi putut fi distruse de armele antiaeriene, atunci războiul ar fi luat o turnură foarte diferită.

De asemenea, este posibilă şi o altă ipoteză. Dacă “bătălia de la Los Angeles” din 1942 nu a fost decât un prim test rudimentar al programului ultrasecret Blue Beam, de creare a unor imagini holografice pe cer de către guvernul american?

Deşi există o fotografie des folosită pe Internet, pentru acest eveniment uluitor, puţini ştiu că există chiar şi o filmare a incidentului. Iar această filmare originală o puteţi vedea la finalul articolului.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu