Câteva din ciudăţeniile pe care le putem întâlni pe Google Maps! O să rămâneţi cu gura căscată!


femeie cu picioare strambe 2Cu ajutorul lui Google Maps, putem vedea toate locaţiile posibile şi imposibile de pe această planetă, iar dacă în cadrul lui Google Maps vom folosi aplicaţia „Google Street View”, atunci ne-am putea plimba virtual pe străzile din marile sau micile oraşe ale lumii. Superbă aplicaţie şi superbă idee!

Însă, nu ne este chiar totul permis a vedea totul. În cadrul lui Google Maps, de exemplu, unele locuri sunt blurate intenţionat de către Google, ca şi cum ar fi nişte secrete de stat. De ce? Care ar fi motivul pentru care nu ar trebui să le vedem? Multe din aceste locuri sunt ascunse ca urmare a unor cerinţe ale guvernelor şi corporaţiilor. Altfel, de ce? De ce ar trebui ca Google să ne ascundă aceste locuri? Vedeţi, de exemplu, mai multe în cadrul acestui articol e care l-am publicat în decembrie 2013: Cele mai suspicioase 12 locuri din lume blurate de Google Maps.

Astăzi vom vorbi despre câteva lucruri ciudate descoperite cu ajutorul lui „Google Maps” şi care arată că, într-adevăr, în jurul nostru se petrec multe lucruri paranormale şi ciudate.

Femeia-extraterestră!

foto extraterestru

Fotografia de mai sus a fost luată în Franţa în august 2008. Arată o creatură extraterestră ciudată şi întunecată, care se află la balconul unui apartament. Imaginea a devenit viral pe Internet, fiind dezbătută de adepţii paranormalului. Pare a fi un fel de manechin sau statuie vodoo ciudată; la un moment dat, echipa Google Street View a decis să o blureze, de parcă trebuia să ascundă ceva…

Manechine de groază ciudate…

cadavre extraterestri

Fotografia de mai sus, luată în Chile în ianuarie 2012, arată ceea ce par a fi mai multe cadavre, eventual mumificate, care par să iasă din tomberoane. Dar, la o privire mai atentă, se poate vedea că sunt doar nişte manechine luate din filmele de groază!

Femeie cu picioare strâmbe

femeie cu picioare strambe

Femeia pare a avea nişte picioare de dinozaur… Sunt sigur însă că e doar o eroare a unei camere Google şi nimic mai mult!


Lasă un comentariu