Cele mai suspicioase 12 locuri din lume blurate de Google Maps


Google MapsToţi ne-am obişnuit să ne folosim de Google Maps pentru a vizualiza toate locaţiile posibile şi imposibile de pe această planetă, dacă vreţi, de exemplu, să aflaţi cum se văd Insulele Mauritius de sus sau cum arată turnul Eiffel văzut din satelit, Google Maps ne stă oricând la dispoziţie. Şi mai ales dacă avem un telefon dotat cu GPS, putem afla oricând unde ne aflăm, care este poziţia noastră pe harta globului.

Există însă (e adevărat, cu mici excepţii) locuri pe harta globului care au fost „blurate” sau şterse de Google Maps. De ce? Care ar fi motivul pentru care nu ar trebui să le vedem? Multe din aceste locuri sunt ascunse ca urmare a unor cerinţe ale guvernelor şi corporaţiilor. Altfel, de ce? De ce ar trebui ca Google să ne ascundă aceste locuri?

Vă prezint în continuare, o listă cu cele mai suspicioase 12 de locuri ascunse de către Google Maps. Şi poate, cu ocazia asta, vom afla şi motivul pentru care Google s-ar apuca să ascundă asemenea locuri.

1) Sediul Mobil Oil Corporation (New York, SUA)

Mobil Oil Corp

Deşi cele mai multe locuri sunt blurate datorită posibilităţii ca ele să fie supuse unui atac terorist, Mobil Oil a fost criticată pentru că a făcut acest lucru în mod inutil.

2) Baza aeriană Volkel (Olanda)

baza aeriana Volkel

După ce documentele dezvăluite de WikiLeaks confirmă prezenţa armelor nucleare, acest loc a devenit extrem de rapid blurat publicului. Se confirmă astfel prezenţa acelor arme nucleare?

3) Pista de automobile Mazda (California, SUA)

pista de automobile Mazda

Deşi ar avea sens blurarea instalaţiilor militare, totuşi acest lucru în cazul unei piste automobilistice nu s-ar justifica, decât dacă ar avea cu adevărat ceva a ascunde.

4) Parcul Naţional Tantauco (Chile)

Parcul National Tantauco

Deşi nimeni nu cunoaşte adevărul, această rezervaţie naturală pentru specii periculoase a fost complet ştearsă de pe hărţile Google.

5) Casa lui Alexei Miller (Rusia)

casa lui Alexei Miller

Aceasta ar fi trebuit să fie casa preşedintelui Gazprom, Alexei Miller, dar faptul că Google a blurat-o ne face să ne gândim la mai multe…

6) Hangar de rachete (Spania)

hangar de rachete Spania

Conform localnicilor, în acest loc s-ar afla o mică clădire care într-un fel ar semăna cu un hangar de rachete.

7) Închisoarea Elmira (SUA)

inchisoarea Elmira

După nenumărate revolte şi evadări, oficialii închisorii au decis să securizeze închisoarea şi de sus, de pe cale aeriană, astfel încât nimeni nu mai poate vedea de pe Google Maps planurile închisorii.

7) Sediul HAARP (Alaska, SUA)

HAARP Alaska SUA

Sediul HAARP din Alaska (SUA) este, bineînţeles, blurat, din moment ce HAARP a fost ţinta tuturor site-urilor de conspiraţii.

8 ) Oraşul Babylon (Iraq)

orasul Babylon Iraq

Deşi fermele înconjurătoare şi peisajul sunt vizibile, totuşi oraşul Babylon-ului este complet blurat.

9) Zonă necunoscută din Rusia

zona necunoscuta din Rusia

Unii spun că e vorba de un sistem de rachete, alţii că e o facilitate pentru testare, dar nimeni nu ştie despre ce e vorba. Se pare că o imagine a fost inserată dintr-o altă regiune din Rusia.

10) Palatul Huis Ten (Olanda)

palatul Huis Ten Olanda

În timp ce copacii pot fi văzuţi foarte clar, palatul însuşi este complet defocalizat. Oare ce se află ascuns acolo?

11) Rafinărie din Ungaria

rafinarie din Ungaria

Pământul şi clădirile lipsesc cu desăvârşire, iar în locul rafinăriei s-ar afla desenat ceva cu verde. Ce se ascunde acolo?

12) Zona de nord-vest a Coastei Pacificului a Statelor Unite

Pacific Northwest

Aflată la graniţa dintre statele Washington şi Oregon, localnicii au inspectat zona cu atenţia şi nu au găsit nimic, cu excepţia unui gard.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock