Cinci civilizaţii străvechi care ar fi putut fi construite de extratereştri


Istoricii au găsit mai multe civilizaţii care au existat pe Terra de mii de ani. Cele mai multe dintre aceste civilizații antice au depăşit chiar şi civilizaţia noastră modernă, având abilități extraordinare de inginerie, construcții și știință.

Având în vedere cunoștințele limitate ale acelor oameni din vechime, unii conspiraţionişti cred că multe dintre civilizații au fost de fapt construite de extratereştrii de pe alte planete, sisteme solare sau galaxii.

Iată în continuare o listă cu top 5 civilizaţii care sunt suspectate că au fost create de către extratereştri.

civilizatia-sumeriana1) Civilizația sumeriană

Există o teorie care spune faptul că extratereștrii Anunnaki au vizitat Pământul încă din cele mai vechi timpuri, pentru minereurile de aur și, pentru aceasta, aveau nevoie de lucrători care să extragă acest aur. Ăsta este motivul pentru care vizitatorii misterioşi ce au venit pe planeta noastră au ajutat la construirea civilizației sumeriene, care a servit drept sursă a forței de muncă necesară extratereştrilor.

Pe de altă parte, sumerienii credeau că ei au fost creaţi de Anunnaki care au venit din stele pe planeta noastră. Mai multe tipuri de reprezentări de figuri exotice din diferite lucrări de artă sumeriană dovedesc faptul că extratereștrii au făcut parte din viaţa sumerienilor.

civilizatia-mayasa2) Civilizația mayaşă

Există mai multe dovezi că civilizația mayaşă a fost puternic influențată de către extratereştri, fiind posibil chiar ca ea să fi fost construită chiar de către extratereştri. Diferitele structuri colosale ale civilizației mayaşe au găsite în siturile arheologice de la Mayapan, Copan, Palenque și multe altele. Aceste structuri se presupune că au fost construite cu 2.000-4.000 de ani în urmă, fiind atât de avansate din punct de vedere tehnologic, încât chiar şi inginerii de azi rămân uimiţi asupra modului în care acei oameni primitivi au reuşit să se ocupe de astfel de lucrări de construcții mamut. Cunoştinţele extraordinare ale mayaşilor privind multe fenomene astronomice, precum şi celebrul calendar pe care ei l-au creat – toate acestea arată că civilizaţia mayaşă era una ce ar fi putut fi creată de extratereştri.

civilizatia-incasa3) Civilizaţia incaşă

La fel ca şi mayașii, civilizaţia incaşă are, de asemenea, multe situri arheologice care vorbesc despre abilitățile inginerești ale incașilor primitivi. Monumentele megalitice de Puma Punku, monumentele extrem de științifice și astronomice de la Tiwanaku, aşezarea extrem de bine proiectată de la Machu Pichhu, liniile misterioase Nazca (din Peru) și multe astfel de situri ale civilizației incașilor, dovedesc faptul că o extrem de avansată și de inteligentă rasă de ființe extraterestre i-a ajutat acești oameni primitivi să construiască o astfel de civilizație puternică.

civilizatia-egipteana4) Civilizația egipteană

Piramidele enorme din Egipt, structura nepământeană a Sfinxului și prezența diferitelor vehicule științifice pe desenele antice egiptene (cum ar fi elicoptere, submarine și avioane cu reacție), îi fac pe unii să creadă pe bună dreptate că extratereștrii au luat parte activă la construcţia civilizației egiptenilor. Trebuie să recunoaştem faptul că a se construi astfel de structuri colosale cu instrumente primitive și cunoștințe limitate ar fi fost altfel imposibil pentru vechii egipteni.

civilizatia-valea-indusului5) Civilizaţia de pe Valea Indusului

O hartă a orașelor civilizației de pe Valea Indusului care datează de cinci mii de ani a produs stupoare în rândul oamenilor de ştiinţă, pentru că totul este atât de bine planificat. Sistemele de drenaj și de canalizare ale civilizației sunt prea bune pentru a fi vechi de 5.000 de ani… ele par a fi create chiar în timpurile noastre moderne!

Acum 5.000 de ani oamenii primitivi nu ar fi avut creierul atât de dezvoltat pentru a crea aşa ceva, din punct de vedere arhitectural şi ingineresc, aşa că aceste lucruri trebui să fi fost făcute cu ajutorul extratereştrilor…


Lasă un comentariu