Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cei mai tatuaţi 5 oameni din lume

291

blankTatuajele au reprezentat una dintre cele mai bune metode de exprimare. De la artă la kitch, acestea au fost şi vor rămâne în continuare extrem de controversate. Considerat o podoabă şi un semn de apartenenţa, strămoşii noştri au folosit tatuajul că pe o metodă de exprimare. Un tatuaj reprezintă voinţa de a intra în acţiune, de a fi îndrăzneţ şi neînfricat, dar şi dorinţa de a inspira frică. Mai greu de înţeles este ce au vrut de fapt să exprime cei mai tatuaţi oameni din lume, prezentaţi de Odee.com.

1. Rick: Băiatul Zombie

tatuaj101

A petrecut aproape 24 de ore în saloanele de tatuaj şi a cheltuit 4.075 de dolari canadieni pentru a arăta astfel. Tatuajele l-au făcut extrem de celebru pe Internet.

2. Dennis Avner: Bărbatul pisica

tatuaj102

A suferit intervenţii chirurgicale incredibile pentru a arăta ca un tigru. Modificările includ tatuaje extinse, implanturi transdermice, implanturi subdermale pentru a schimba forma feţei şi modelarea dinţilor.

3. Julia Gnuse: Doamna ilustrată

tatuaj103

S-a născut cu o afecţiune prin care pielea i se umfla, în mod regulat, formându-se băşici, rămând apoi pe fiecare loc cu cicatrici. A început iniţial să îşi aplice tatuaje pe zonele afectate. În 10 ani a ajuns să-şi tatueze tot corpul şi deţine recordul Guinness pentru cea mai tatuată femeie din lume.

4. Tom Leppard: Bărbatul Leopard

tatuaj104

Considerat odinioară de către Guiness Book cel mai tatuat om din lume, Tom Leppard, acum în vârstă de 73 de ani, a cheltuit 5.500 de lire pentru a arăta aşa.

A trăit izolat pe o insulă de unde în fiecare săptămână, fostul soldat se întorcea la civilizaţie pentru a cumpăra bunuri şi a-şi ridică pensia.

5. Eric Sprague: Bărbatul Şopârlă

tatuaj105

Născut sub numele de Eric Sprague în 1972, Bărbatul Şopârlă a fost unul dintre primii oameni care şi-a despicat limba în două. Trasformarea în şopârlă a durat 37 de ani şi a presupus 700 de ore de tature, cinci coarne de teflon implantate sub piele, ascuţirea dinţilor şi bifurcaţia limbii.

Foto: pixabay.com (Commons Creative – free)
Orgoni Crystal