Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cele mai tari 8 poze cu lupte între animale

202

lupta-intre-animaleSite-ul oddee.com ne prezintă un top al celor mai tari poze privind luptele între animale. În multe din poze este de fapt lupta pentru supravieţuire, între pradă şi prădător. Să parcurgem împreună acest top.

1) Leul şi bivolul

leu-si-bivol

Poza a fost făcută în Parcul Naţional Kruger (Africa de Sud). Se poate observa disperarea din ochii bivolului, care ştie că i se apropie sfârşitul…

2) Broasca şi vrăbiuţa

broasca-si-vrabiuta

În succesiunea celor 2 poze, se vede cum vrăbiuţa a fost “înhăţată” pe neaşteptate de o broască de baltă mai mare. Păcat de vrăbiuţă!

3) Pasărea Tirani şi şoimul

tirani-si-soim

Această poză pare a fi un moment biblic gen “David şi Goliat”. Pasărea tirani (de câteva ori mai mică) atacă un şoim care s-a apropiat prea mult de cuibul micii păsări, dându-i cu ciocul în cap măreţei păsări. Deşi mică, pasărea tirani devine foarte agresivă în perioada de împerechere.

4) Pelicanul şi câinele

pelicanul-si-cainele

Această poză extraordinară a fost realizată de Roland Adam în ferma sa exotică din Germania, şi arată cum un câine şi un pelican se luptă pentru o bucată de mâncare.

5) Zebra şi crocodilul

zebra-si-crocodil

Fotografie realizată în Kenya, atunci când o zebră încearcă să traverseze un râu. Şansele săracii zebrei de supravieţuire sunt foarte mici, pentru că acest crocodil pare foarte flămând, iar în faţa lui se mai află încă doi crocodili, la fel de flămânzi…

6) Bufniţa şi şoricelul

bufnita-si-soricelul

Nu e nicio îndoială cine iese câştigător, nu-i aşa?

7) Leopardul şi şoarecele

leopardul-si-soarecele

Un şoarece vine neinvitat la masa unei femele-leopard. Aceasta, în loc să se repeadă la şoarece şi să-l alunge, pare să-i fie într-un fel frică de el, şi stă la o oarecare distanţă! Ce şoricel curajos!

8 ) Lebăda şi căprioara

lebada-caprioara

Întrucât afară era foarte cald, o căprioară din parcul Richmond din Londra se duse în lac să se mai răcorească. Din păcate pentru ea, lebăda nu-i dispusă să împartă lacul şi cu această căprioară. Ce pasăre egoistă!

Orgoni Crystal