Un halo de Soare „misterios” a apărut în capitala Mexicului! Unii locuitori cred că au venit extratereştrii după ei sau că e o conspiraţie guvernamentală…


halo Soare MexicA fost un OZN? Sau un semn că sfârșitul lumii este aproape? Un curcubeu-halo care a înconjurat Soarele a apărut în capitala Mexico City, joi, 21-05-2015, un fenomen optic care a declanșat o frenezie în mass-media, făcându-se chiar glume despre sfârșitul lumii, scrie site-ul afp.com. Unii nu au fost însă atât de amuzaţi. „Soarele se va inversa!” „Oamenii spun că o inversare completă a polilor va avea loc în întreg sistemul nostru solar!”

„Am primit 30 de telefoane de la oameni care au fost speriați și au crezut că este un semn rău; alții au crezut că asta înseamnă că va ploua mai mult decât se așteaptă”, a declarat coordonatorul Serviciului Naţional de Meteorologie, Juan Manuel Caballero. „Am repetat de mai multe ori: „Nu, nu doare dacă nu te uiţi direct la Soare””, a mai spus Caballero.

Dar asigurările sale bazate pe știință nu au avut niciun efect asupra multor locuitori ai capitalei Mexicului, care au avut o adevărată frenezie pe social media. „Au venit în sfârşit extratereştrii! Pregătiţi-vă sandwich-urile pentru călătorie!”, a scris cineva pe Facebook.

Alții spun că a fost o conspirație guvernamentală pentru orbi alegătorii înainte de alegerile de pe 7 iunie. Un utilizator de pe Twitter a scris: „Un halo de Soare înainte de alegeri. Coincidență? Nu cred.”

Oamenii de ştiinţă au o explicație mai bună: halourile de Soare se întâmplă atunci când lumina Soarelui trece prin cristale de gheaţă; astfel, lumina este curbată și se creează un inel colorat.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO