O sculptură gigantică din New York provoacă sinucideri în rândul oamenilor. De ce?


În 2019, în New York, în complexul Hudson Yards, s-a inaugurat o sculptură uriaşă, care a costat 200 de milioane de dolari. Sculptura, numită „The Vessel”, pare că a devenit una blestemată, întrucât mai multe persoane s-au sinucis aruncându-se în gol din vârful acestei structuri.

„The Vessel”, care reprezintă o scară în spirală formată din peste 2.500 de trepte şi având o înălţime de 45 de metri, a fost închisă publicului în ianuarie 2021, la o zi după ce un tânăr de 21 de ani s-a sinucis în acest loc, fiind a treia sinucidere înregistrată în decursul a mai puţin de un an.

De atunci, din ianuarie 2021, accesul în vârful sculpturii a fost interzis, până în ziua de 28 mai 2021, când se va redeschide. „The Vessel” va putea fi vizitată doar de cei care vor să o escaladeze în pereche sau în grup, iar vizitatorii vor fi atent supravegheaţi de agenţi de pază care vor detecta orice comportament ce ar putea semnala o eventuală tentativă de sinucidere.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock