„Un mesaj de pe Marte” – o piatră din spațiul cosmic gravată cu hieroglife ciudate


Un eveniment ciudat a avut loc în vara anului 1908, în vecinătatea Văii Cowichan de pe insula Vancouver, British Columbia, Canada. În timp ce Willie McKinnon, fiul de 14 ani al domnului Angus McKinnon, lucra în grădina tatălui său în jurul orei 11:30, o bucată de meteorit, de aproximativ 25 cm în diametru a fost aruncată din spațiul cosmic și a ajuns pe pământ. Din fericire, el nu a fost rănit de impactul micului meteorit.

Willie și-a chemat imediat tatăl pentru a vedea ce s-a întâmplat și, când domnul McKinnon a ajuns la fața locului, a fost șocat să constate că bucata de meteorit era aproape la fel de rotundă ca o marmură, iar suprafața fierbinte era plină de… hieroglife ciudate!

Această poveste uluitoare a fost publicată ca articol de prima pagină dintr-un ziar local din 5 septembrie 1908, cu următorul titlu: „Un mesaj de pe Marte”. De când a avut loc acest incident ciudat, domnul McKinnon și-a petrecut cea mai mare parte a vieții încercând să descifreze semnele ciudate de pe misterioasa piatră. Cu toate acestea, ciudata piatră din spațiul cosmic pare să nu fi fost niciodată examinată într-un mod corespunzător, deoarece niciuna dintre lucrările sale de cercetare nu a fost încă găsită.

În zilele noastre, locația sa reală este necunoscută, iar „piatra miraculoasă a lui Cowichan” rămâne un mister inexplicabil, care nu a fost rezolvat până în prezent.

Precizare: fotografia din acest articol nu reprezintă piatra de care se vorbeşte în acest articol.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock