Un monstru marin straniu a fost surprins de Google Earth în oceanul din jurul Antarcticii?


În octombrie 2023, pe Internet a apărut o dezbatere aprinsă despre un presupus monstru marin surprins de Google Earth. Mulți au respins imaginea, susţinând că ar fi doar o farsă. Însă, având în vedere cât de puține știm despre adâncurile oceanului din jurul Antarcticii, nu este nerezonabil să presupunem că acesta găzduiește specii de animale despre care în prezent nu știm nimic. Dacă această fotografie recentă este o dovadă în acest sens, rămâne totuși o chestiune de dezbatere.

Imaginea, care pare să fi fost etichetată într-o locație de pe Google Earth, arată un grup de oameni – posibil cercetători – într-o barcă în largul unei insule din Antarctica. Pe măsură ce camera se învârte, totuși, imaginea unei creaturi mari poate fi văzută clar în apă.

În timp ce unii utilizatori cred că poza este o dovadă a unui fel de monstru marin, ceea ce iese în evidență imediat este faptul că „animalul” are o asemănare ciudată cu „viermele taurului din Alaska”, o creatură fictivă găsită în episoadele din animaţia SF „SpongeBob”. Aşadar, n-ar fi exclus că monstrul să fi fost adăugat digital în fotografie.

@googlethecurious Umm… anyone else see that 👀 #googlethecurious#WTF#Antarctica#seacreature#googleearth#googlemaps#googlestreetview#seamonster#antarcticaunlocked#antarcticatok#antarcticadventure#southernocean#creepy#lookout#paranormal#curious ♬ Hoist the Colours – Colm R. McGuinness

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock