În timpul unui meci de baseball din Canada, deasupra stadionului se ivi un OZN cu lumini multicolore. Aşa să fie!?


OZN baseball Canada 2Am văzut extrem de multe videoclipuri cu OZN-uri până în prezent; unele s-au dovedit falsuri ordinare, altele erau simple fenomene atmosferice naturale, dar, au existat şi câteva ce nu pot fi explicate altfel decât că sunt „obiecte zburătoare necunoscute”, aşa cum le spune şi denumirea.

Am următorul videoclip (de la finalul articolului) în care apare un OZN ciudat; e posibil să fie un fals, dar, dacă este aşa, înseamnă că a fost extrem de bine prelucrat. L-am găsit pe un site, l-am downloadat şi apoi l-am uploadat pe YouTube, pentru că mi s-a părut interesant.

Alte informaţii despre acest videoclip nu am decât faptul că a fost filmat pe 3 septembrie 2013, la un meci de baseball care s-a desfăşurat pe un stadion din Vancouver (Canada). Videoclipul nu este lung; nu are decât 26 de secunde. La un moment dat, se poate observa cum câţiva din spectatorii din tribune arată cu mâna sus, în dreptul cerului; camera de luat vederi se îndreaptă, într-adevăr, sus, spre cer, dar…aici am mici îndoieli că acest videoclip s-ar putea să nu fie chiar autentic: la secunda 5, filmul nu mai are continuitate, ceea ce arată că a fost tăiat. Apoi, camera video face zoom pe o lumină staţionară, pe cer, aflată deasupra copacilor. La mărire, se poate observa clar că e vorba de un OZN, sub formă de farfurie zburătoare, având mai multe lumini.

Iar aici, am cea de-a doua îndoială asupra autenticităţii filmului: camera nu stă fixată pe OZN decât 6 secunde (din secunda 7 până în secunda 13) şi apoi ea filmează o altă parte a stadionului. De ce cameramanul nu a rămas fixat pe OZN (căci era mult mai important) şi a filmat ceva total neimportant (stadionul)? Ceva e suspect aici şi îmi trezeşte bănuieli de fraudă…

OZN baseball Canada 1


Lasă un comentariu