7 adevăruri şocante ale unui cercetător din domeniul paranormalului: Noi suntem proprietatea unei rase extraterestre, care ne ţine în viaţă pentru energia ce le-o oferim! Cei mai mari duşmani se deghizează printre noi!


extraterestri 4045Un cercetător în domeniul OZN-urilor şi extratereştrilor (Tom Dongo), după zeci de ani de studii cu privire la acest subiect, a ajuns la următoarele concluzii cu privire la existenţa extratereştrilor pe planeta noastră:

1) Cel puţin 25 de rase de extratereştri vizitează în mod regulat Pământ. Unele din aceste forme de viaţă sunt atât de ciudate pentru noi, încât nici nu avem capacitatea să le înţelegem realitatea.

2) Câteva din aceste specii ne-ar fi distrus cu mult timp în urmă, dacă n-ar fi existat o altă specie sau forţă, care i-ar fi împiedicat să acţioneze astfel.

3) Mulţi dintre vizitatorii extratereştri sunt de origine interdimensională, nefiind de esenţă fizică, ceea ce îi scuteşte să se deplaseze în nave spaţiale sau alte aparate de acest gen.

4) Există o foarte mare posibilitate ca noi să fim proprietatea vreunei rase extraterestre, care, cu mult timp în urmă, ne-a instalat pe Pământ şi ne creşte ca nişte vite. Pentru ce? Probabil că pentru energie. Noi, oamenii, suntem nişte fiinţe inconstante, instabile, imprevizibile şi foarte emotive. Probabil că generăm mase de energie fizică, ce este folosită ca hrană pentru unii din extratereştri.

5) Principalii noştri adversari sunt reprezentaţi de o rasă de fiinţe umane care trăieşte printre noi. Aceşti extratereştri sunt aproape identici cu noi, sunt mult mai evoluaţi decât noi şi au puteri incredibile de control asupra minţii şi acţiunilor oamenilor.

6) Cei mai buni aliaţi ai noştri par să fie o rasă umană misterioasă, asemănătoare suedezilor.

7) Există o forţă spirituală în afara lumii noastre, bazată pe iubire şi bunătate, care e atotputernică. Dar ea constituie o zonă de liber arbitru şi ne lasă să avem grijă singuri de noi şi de spaţiul în care trăim.


Lasă un comentariu