Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Saturn e simbolul Satanei. Atunci de ce Biserica Catolică foloseşte ritualuri de adorare a lui Saturn?

344

simbolul lui SaturnSunt multe lucruri care te frapează la planeta Saturn. În primul rând, Saturn e legată de numărul 6: e cea de a 6-a planetă de la Soare, simbolul ei e dat de o stea cu 6 colţuri, reprezintă cea de-a şasea zi a săptămânii “sâmbătă” şi atmosfera sa e formată din 6 straturi, aşezate sub forma unui hexagon. În sistemul chakrelor, cea de a şasea chakră este “cel de-al treilea ochi”, situat la nivelul glandei pineale. Atunci când cel de-al treilea ochi se deschide, este dezvoltat cel de-al şaselea simţ al intuiţiei şi spiritualităţii. Atunci pot fi văzuţi şi îngerii; şi nu e interesant faptul că îngerii au halouri în jurul capetelor lor, Saturn fiind singura planetă cu asemenea halouri (inele) în jurul ei?

Dar poate fi Saturn asociat cu Satana şi satanismul? În acest articol (https://www.lovendal.ro/wp52/adorarea-lui-saturn-zeitatea-satanica/) am adus câteva argumente prin care Saturn poate fi identificat cu Satana. Astăzi vă voi mai prezenta şi alte lucruri mai puţin cunoscute. Fritz Springmeier, în cartea sa “Moştenirea Illuminati”, afirmă printre altele: “Saturn e un element-cheie care arată precum că această conspiraţie îşi are rădăcinile în antichitate. Oraşul Romei se chema iniţial Saturnia sau Oraşul lui Saturn. Biserica Romano-Catolică a menţinut în ritualurile sale o bună parte din adorarea lui Saturn. Saturn este legat, de asemenea, de Lucifer. În diferite dicţionare oculte, Saturn este asociat cu răul. Saturn a fost important pentru religia lui Mithra, cât şi pentru druizi”.

Aşadar, să mai recapitulăm încă o dată: Roma mai era cunoscută ca şi Saturnia, iar Saturn era unul din zeii lor. Negrul este atât culoarea lui Saturn, cât şi a Satanei. Saturn mai e reprezentat printr-un cub negru, care, întâmplător sau nu, este “piatra sfântă a musulmanilor”, la care toţi musulmanii se închină. În Biserica Catolică mai apar ritualuri în care este adorat Saturn. Biblia ne spune că simbolul lui Satan este 666, iar Saturn, cea de a şasea planetă, e simbolizată cu o stea cu 6 colţuri.

Cine mai crede în coincidenţe?

Orgoni Crystal