Monumentul antic de la Stonehenge ar putea fi sub influenţa planetei Saturn? Aici se găsesc particule de energie cu o viteză foarte mare, la fel ca într-un accelerator modern de particule?


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Complexul megalitic de la Stonehenge (Anglia) continuă să-i fascineze pe cercetători. Stonehenge este alcătuit din aproximativ 100 de pietre masive, situate în poziție verticală, într-o formă circulară. Ce civilizaţie l-a creat şi cu ce scop?

În 2015, expertul în evenimente paranormale, Mike Hallowell, a fost chemat pentru a descifra un caz de dispariţie ce a avut loc în august 1971 la Stonehenge. Într-o seară de vară târzie, 5 adolescenți au ajuns pe ruinele antice din Stonehenge. După ce şi-au stabilit tabăra în cercul de piatră, a apărut brusc o furtună violentă, cu fulgere. Un martor a raportat faptul că cercul de piatră unde se aflau tinerii s-a înconjurat de o stranie lumină albastră. Câteva clipe mai târziu, s-au auzit țipete din mijlocul cercului, și apoi – nimic… adolescenții au dispărut!

Astronomii sunt de acord că în anul 2700 î.Hr., planetele și stelele erau aliniate pentru a reflecta perfect pietrele de la Stonehenge. Când studiem înregistrările cerești din lumea antică, devine evident faptul că cei care au creat complexul de la Stonehenge calculau
distanțele dintre siturile cu energie sacră și planete… dar cu ce scop? Care a fost relația dintre aceste pietre gigantice și planetele de deasupra lor?

Din anii ’80, există o teorie care spune că Stonehenge ar avea o legătură ascunsă cu Saturn. Dacă privim de sus complexul Stonehenge, observăm că acesta reprezintă planeta Saturn, pentru că în construcţie antică întâlnim 30 de buiandrugi; dar, orice astronom și astrolog vă va spune că Saturn are nevoie de 30 de ani pentru a face un ciclu zodiacal.

În toate mitologiile antice, Saturn este întotdeauna considerată o planetă foarte distructivă. Ce legătură are plasarea pietrelor aliniate la Stonehenge, cu Saturn şi cu realitatea noastră spaţio-temporară?

Unii merg mai departe, spunând că Stonehenge se aseamănă într-un fel cu Acceleratorul de Particule CERN de la Geneva. Şi asta pentru că Stonehenge ar putea fi un monument circular care generează o viteză mare a particulelor de energie. Se spune că o structură megalitică cu acea formă circulară generează un câmp de forță. Dar, ar fi putut strămoșii noștri antici să creeze acest tip de câmp energetic?

Acum câțiva ani, un inginer a examinat situl antic Stonehenge, descoperind un nivel neobișnuit de ridicat de particule de energie în acea zonă, care în mod similar ar fi putut fi dobândită de un accelerator modern de particule.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO