Miliardarul Elon Musk susţine că nu există nicio dovadă a existenţei extratereștrilor: „Aş şti dacă ei ar exista, cu cei 6.000 de sateliţi Starlink ai mei”


Miliardarul american Elon Musk susține că „nu a văzut nicio dovadă” despre extratereștri, afirmând că „ar ști” dacă aceștia ar exista datorită sateliților săi Starlink care orbitează Pământul şi care oferă Internet în peste 70 de ţări ale lumii. Comentariul lui Elon Musk a venit ca răspuns la faptul că Tucker Carlson a discutat despre extratereștri pe podcastul lui Joe Rogan, unde a susținut că există „o mulțime de dovezi” ale existenței lor.

Carlson a spus: „Sunt entități spirituale, sunt supranaturale. Sunt aici de mult timp. Și există o mulțime de dovezi că sunt sub ocean și sub pământ”. Musk a contestat această afirmație, argumentând că mii de sateliți Starlink ai săi ar fi surprins dovezi ale extratereștrilor dacă ar exista. El a scris pe X (fostul Twitter): „Nu am văzut nicio dovadă pentru extratereștri și, cu aproximativ 6000 de sateliți care orbitează Pământul, cred că aș ști”.

Musk a fost public sceptic cu privire la existența vieții extraterestre. În 2018, el a scris pe platforma sa de socializare: „Nu se știe dacă suntem singura civilizație care trăiește în prezent în universul observabil”. El a adăugat că „cel mai înfricoșător răspuns ar fi că nu există extratereștri deloc”.

În februarie 2021, miliardarul Elon Musk dă un interviu în care vorbeşte printre altele şi despre extratereştri. Şi atunci, el şi-a exprimat scepticismul cu privire la existenţa extratereştrilor în Univers: “Sincer, cred că aș ști dacă ar exista extratereștri. Adică, dacă ei ar vrea ca noi să știm despre ei, extratereştrii ar putea să apară și să meargă pe o stradă principală şi să strige în gura mare: “Hei, sunt un extraterestru, veniţi să mă verificaţi! Iată nava mea spațială, tocmai am aterizat în mijlocul lui Times Square”. Atunci, ne-am spune: „Bine, te credem”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO