Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Cazul unui parapsiholog olandez care a reuşit să vadă tot ce s-a întâmplat, ca într-un glob de cristal, deşi poliţia nu reuşise să afle nimic!


Gerard Croiset a fost un parapsiholog, psihometrist și psihic olandez. I s-a cerut adesea să ajute detectivii de poliție să urmărească persoanele dispărute; unii sceptici cred că rata sa de succes nu a fost mai bună decât șansa.

El se afla în Japonia în mai 1976. Televiziunea japoneză îl invită pentru o experiență. Se arată 7 fotografii de persoane dispărute. Printre aceste fotografii, se afla cea a unei fetițe care dispăruse. Poliția credea că această fetiță fusese răpită. Croiset spuse: „Această fetiță s-a înecat”. El face o descriere foarte precisă a unui lac, peisajul din jurul lacului etc. El spuse că corpul va urca la suprafață într-un loc precis al lacului pe care-l indicase.

A doua zi, televiziunea japoneză merse la malul lacului, pe care-l identificase ușor datorită descrierilor lui Croiset. Și, în momentul în care camera filmează lacul, în locul indicat de Croiset, corpul, încet-încet, apare la suprafața apei, în fața camerei.


Lasă un comentariu