Moartea poate veni de la o femeie cu ochi negri, fără emoţii şi fără viaţă

 • 1
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

E ceva mai mult decât ciudat în legătură cu oamenii care au ochii negri. Cei care întâlnesc nişte ochi negri simt un aer malefic; există un simţământ demonic şi neuman. Şi să nu lăsaţi niciodată să intre în casă persoanele cu ochi negri care vă bat la uşă. Căci iată ce a păţit o femeie din SUA, care pretinde că povestirea ei este una adevărată. Să o ascultăm cu atenţie:

Nu ştiu dacă întâmplarea pe care am trăit-o este una paranormală, dar ştiu că a fost ceva foarte important, de care n-am s-o uit niciodată. Locuiesc într-o suburbie din Detroit (Michigan); am 34 de ani, sunt profesoară şi predau istoria la o şcoală locală. Evenimentul care am să vi-l relatez mi s-a întâmplat într-o sâmbătă seară, în septembrie 2004.

În acea zi, am încercat să-mi repar boilerul care se stricase. Deja afară începuse să se cam întunece, când am auzit o bătaie în uşă. Prima dată nu m-am grăbit să răspund, dar, când am auzit cea de a doua bătaie, m-a dus către uşă, cu gândul de a deschide uşa. Dar, deodată, am început să mă simt neliniştită; fără vreun motiv anume, inima începuse să-mi bată foarte tare. Înainte de a răspunde la uşă, m-am dus la geamul lateral pentru a vedea cine e la uşă. Am văzut că era vorba de o femeie matură şi, deşi era cam întuneric, mi s-a părut a fi o vecină de a mea. Atunci, brusc, neliniştea mi-a trecut şi m-am repezit la uşă pentru a o deschide.

Când am deschis uşa, am rămas înmărmurită. În faţa mea stătea o femeie care părea că nu are ochi. Imediat, o senzaţie de frică imensă mi-a copleşit tot sufletul. Mă uitam la femeia aceea şi părea că nu avea nimic: nici ochi, nici emoţii, nici viaţă. Părea că este însăşi moartea. Era doar întuneric.

Aşa cum stăteam toată şocată, nefiind capabilă să mă mişc, am auzit-o spunând: “Lasă-mă să intru înăuntru”. Vocea ei părea a fi normală, dar, de îndată ce ea a spus asta, întreaga lume din jurul meu se transformă în întuneric. Simţeam doar moarte lângă ea. Am închis uşa rapid şi am încuiat-o. Eram prea îngrozit-o pentru a mă ma uita pe geam. N-am mai văzut-o niciodată de atunci pe acea femeie, dar parcă o pot simţi şi astăzi. Şi când o simt, intru într-o stare de panică, de parcă cred că mor. De asemenea, de multe ori, am visat-o pe acea femeie, având de fiecare dată coşmaruri.

O casă bântuită o mai poţi părăsi, dar un trup bântuit nu-l poţi părăsi niciodată…


 • 1
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

Lasă un comentariu