Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Moartea poate veni de la o femeie cu ochi negri, fără emoţii şi fără viaţă

527

blankE ceva mai mult decât ciudat în legătură cu oamenii care au ochii negri. Cei care întâlnesc nişte ochi negri simt un aer malefic; există un simţământ demonic şi neuman. Şi să nu lăsaţi niciodată să intre în casă persoanele cu ochi negri care vă bat la uşă. Căci iată ce a păţit o femeie din SUA, care pretinde că povestirea ei este una adevărată. Să o ascultăm cu atenţie:

Nu ştiu dacă întâmplarea pe care am trăit-o este una paranormală, dar ştiu că a fost ceva foarte important, de care n-am s-o uit niciodată. Locuiesc într-o suburbie din Detroit (Michigan); am 34 de ani, sunt profesoară şi predau istoria la o şcoală locală. Evenimentul care am să vi-l relatez mi s-a întâmplat într-o sâmbătă seară, în septembrie 2004.

În acea zi, am încercat să-mi repar boilerul care se stricase. Deja afară începuse să se cam întunece, când am auzit o bătaie în uşă. Prima dată nu m-am grăbit să răspund, dar, când am auzit cea de a doua bătaie, m-a dus către uşă, cu gândul de a deschide uşa. Dar, deodată, am început să mă simt neliniştită; fără vreun motiv anume, inima începuse să-mi bată foarte tare. Înainte de a răspunde la uşă, m-am dus la geamul lateral pentru a vedea cine e la uşă. Am văzut că era vorba de o femeie matură şi, deşi era cam întuneric, mi s-a părut a fi o vecină de a mea. Atunci, brusc, neliniştea mi-a trecut şi m-am repezit la uşă pentru a o deschide.

Când am deschis uşa, am rămas înmărmurită. În faţa mea stătea o femeie care părea că nu are ochi. Imediat, o senzaţie de frică imensă mi-a copleşit tot sufletul. Mă uitam la femeia aceea şi părea că nu avea nimic: nici ochi, nici emoţii, nici viaţă. Părea că este însăşi moartea. Era doar întuneric.

Aşa cum stăteam toată şocată, nefiind capabilă să mă mişc, am auzit-o spunând: “Lasă-mă să intru înăuntru”. Vocea ei părea a fi normală, dar, de îndată ce ea a spus asta, întreaga lume din jurul meu se transformă în întuneric. Simţeam doar moarte lângă ea. Am închis uşa rapid şi am încuiat-o. Eram prea îngrozit-o pentru a mă ma uita pe geam. N-am mai văzut-o niciodată de atunci pe acea femeie, dar parcă o pot simţi şi astăzi. Şi când o simt, intru într-o stare de panică, de parcă cred că mor. De asemenea, de multe ori, am visat-o pe acea femeie, având de fiecare dată coşmaruri.

O casă bântuită o mai poţi părăsi, dar un trup bântuit nu-l poţi părăsi niciodată…

Orgoni Crystal