Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Într-o hartă viitoare a omenirii a Institutului Matrix, România e total înghiţită de ape

534
blank
Apasati CLICK pe harta pentru marire

Bine aţi venit la site-ul oficial al Institutului Matrix! http://www.matrixinstitute.com/store/ Institutul Matrix e deţinut de doi oameni (Gordon Michael Scallion şi Cynthia Keyes) care pretind că ne învaţă despre trecutul, prezentul şi viitorul Pământului. În pagina de magazin on-line al acestui site, ni se propune vânzarea unei hărţi viitoare a omenirii şi care costă doar 50 de dolari. Să citim ce ne spune institutul despre această hartă:

“Odată cu accelerarea schimbărilor Pământului (cutremure, uragane, vulcani), probabil că niciun alt fenomen nu a creat atât de mult interes ca previziunile privind schimbările Terrei. Începând cu anul 1979, Gordon Michael Scallion a experimentat o serie de viziuni privind Pământul, uneori mai mult de 10 viziuni pe zi, viziuni ce durau de la câteva secunde la minute întregi. În anul 1982, el a început să schiţeze o hartă ce se baza pe aceste viziuni, hartă ce a fost completată de-a lungul anilor, odată ce informaţia îi era prezentată.

“Viitoarea hartă a omenirii” este punctul culminant al unui efort major şi continuu de definitivare a informaţiilor primite privitoare la schimbările Pământului. Drept rezultat, “Viitoarea hartă a omenirii” este cea mai completă şi mai actuală reprezentare a viziunilor privind schimbările Pământului, informaţii care i-au fost prezentate lui Gordon Michael Scallion în ultimii 30 de ani.”

Interesant e faptul că, dacă ne uităm puţin pe harta viitoare a omenirii (apăsaţi CLICK pe hartă pentru mărire), vom observa o mulţime de teritorii actuale care se vor afla în viitor sub mări sau oceane. Europa şi partea răsăriteană a Asiei vor fi continentele cele mai afectate, o mare parte din pământul acestor continente fiind înghiţit de ape. Cât priveşte România, trebuie să vă anunţ, cu părere de rău, că vom fi înghiţiţi total de ape în viitor, ţara noastră dispărând de pe harta lumii.

Ce eveniment catastrofic se va produce în viitorul apropiat de va distruge jumătate de planetă? Va fi un al doilea potop al lui Noe? Asta, desigur, dacă acceptăm faptul că aceste viziuni ale lui Gordon Michael Scallion sunt adevărate…

Orgoni Crystal