Site de secrete, stiinta si metafizica

A fost descoperit Lucifer, “îngerul căzut” din Biblie! N-o să ghiciţi unde…

4 657

În Biblie, există un fragment în care se aduce aminte de “Lucifer”, considerat a fi de către cei mai mulţi teologi “Satana”. Fragmentul este binecunoscut printre cei care studiază Biblia:

“12. Cum ai căzut tu din ceruri, Lucifer (stea strălucitoare), fecior al dimineţii! Cum ai fost aruncat la pământ, tu, biruitor de neamuri!
13. Tu care ziceai în cugetul tău: “Ridica-mă-voi în ceruri şi mai presus de stelele Dumnezeului celui puternic voi aşeza jilţul meu! În muntele cel sfânt voi pune sălaşul meu, în fundurile laturei celei de miazănoapte.
14. Sui-mă-voi deasupra norilor şi asemenea cu Cel Preaînalt voi fi”.
15. Şi acum, tu te pogori în iad, în cele mai de jos ale adâncului!”

(Isaia 14:12-15).

Şi ştiţi unde se află reprezentată creatura? Ei bine, chiar în inima creştinităţii, în Vatican, în “Galeria hărţilor”! De ce se află Lucifer reprezentat acolo? Ce mesaj vrea să transmită Vaticanul? Că se află sub conducerea şi influenţa lui Lucifer?

 

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie