Pe Marte s-a mai descoperit un chip uman ce seamănă mai mult cu un reptilian! Şi are şi-un păr ondulat!


chip reptilian pe Marte 1Celebrul ufolog american Scot C.Warring, autorul site-ului UFO Sightings Daily crede că a făcut o nouă descoperire incredibilă: a mai găsit o faţă umană pe Marte! Asta după celebrul chip uman, sculptat în piatră, ce a fost găsit în anii 70 în câmpia marţiană Cydonia şi care priveşte fix către spaţiul cosmic. Despre acel chip uman am scris în 2009 în acest articol: Chipul uman de pe Marte…adevărat sau fals? Citez din acel articol: „Chipul uman de pe Marte pare impresionant, cu fruntea lată, boltită, asemănătoare unei figurine de porţelan reprezentându-l pe Buddha, cu ochii întunecaţi ce par să mediteze, cu nasul atât de pronunţat încât pot fi identificate şi nările, şi cu bărbia plăpândă. Aparent fără urechi, pomeţii acestei figuri lipsesc şi ei – fără îndoială, datorită eroziunii ce are loc de milioane de ani de când speciile de extraterestri au gravat în pământ acest chip, lăsându-l umanităţii să-l descopere”.

Dar acum să revenim la chipul uman găsit de Scott Warring: „Am descoperit acest chip astăzi şi mi-a plăcut detaliul părului său împletit sau ondulat care face ca faţa sa să iasă mai mult în evidenţă. Chipul său pare mai uzat decât părul, probabil datorită faptului că e alcătuit din minerale diferite.”

Bloggerul american mai spune: „E important să examinăm suprafeţele planetelor şi sateliţilor noştri, astfel încât să învăţăm ce specii extraterestre împart acest sistem solar cu noi. Nu vreţi să stiţi cum arată ei? Nu vreţi să-i întâlniţi? Sunt sigur că da şi astfel putem învăţa despre ei. Prin fotografiile NASA, ce nu pot fi contestate.”

Scott explică cum a descoperit acest chip: „Am deschis Google Earth şi am schimbat pe Marte. E un program gratuit, băieţi. Apoi, am privit cu atenţie şi am descoperit ceva interesant în interiorul unui crater. Seamănă cu chipul unei reptile, cu gura deschisă şi cu un păr ce conţine multe detalii”.

Data descoperirii: 12 noiembrie 2013
Locaţia descoperirii: Marte
Coordonatele sunt: 43°32’56.65″ S 147°52’39.10″ E

chip reptilian pe Marte 2

chip reptilian pe Marte 3

chip reptilian pe Marte 4

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO