Uitaţi-vă la acest chip uman de pe Marte! Ce alte dovezi mai vreţi?


În anul 1991, dr. John Brandenburg (om de ştiinţă care a lucrat pentru guvernul american într-o serie de proiecte secrete), împreună cu ai săi colegi, Vincent DiPietro şi Greg Molenaar, publică în Revista Explorării Ştiințifice o lucrare intitulată “Ipoteza Cydonia”. Rezumatul lucrării spune: “Dovezi care sugerează o civilizație umanoidă trecută au fost găsite în câteva locuri de pe Marte. În special, ceea ce par a fi chipuri mari sculptate, cu detalii similare, au fost găsite în două locuri separate. Împreună cu dovezile geochimice și geologice care sugerează că Marte a fost asemănător Pământului ca şi climă, imaginile obiectelor susțin ipoteza Cydonia – faptul că Marte a trăit odată perioada pe care Pământul o trăiește acum, fiind cândva leagănul unei inteligente umanoide indigene”.

De-a lungul timpului, pe acest site am prezentat mai multe dovezi privind existenţa unor sculpturi imense, în care se pot observa chipuri umane. Iată însă în acest articol, vă prezint încă o dovadă (dacă mai era nevoie) care arată că planeta Marte a fost odată locuită de fiinţe inteligente (şi poate chiar e locuită şi acum).

Într-o postare pe YouTube intitulată „Om pe Marte?”, utilizatorul „Mars Alive” arată un chip uman descoperit pe Marte (dintr-una din fotografiile NASA) de către Maria Helena Dias de pe grupul de Facebook Mars Alive. Chipul uman a fost prelucrat, pentru a fi evidenţiat în mod special.

Ce ziceţi? Nu-i aşa că seamănă foarte mult cu un chip de femeie (sau bărbat)? Se pot observa clar ochii, nasul şi gura. Să fie doar o pareidolie?