O monstruoasă creatură „om-bufniţă” a fost filmată în Anglia… şi are şi coarne!


Foto: dailystar.co.uk

O creatură celebră – „jumătate om – jumătate bufniță”, care s-ar ascunde prin câmpia Cornwall din Anglia, a fost filmată într-un cimitir pentru prima dată după mulţi ani, scrie dailystar.co.uk. Apariția înfricoșătoare şi-a făcut apariţia încă din anii 1920, dar nu a mai fost văzută din 1976.

Martorul Mark Davies susține că a filmat creatura ciudată cu coarne într-un cimitir din satul Mawnan Smith. În videoclip, Mark este văzut mergând în jurul locației înspăimântătoare împreună cu un localnic.
El ținea în mână un „detector de spirite”, filmând în jurul cimitirului, întrebându-se dacă „vreo creatură trăiește aici”. Dar apoi – în colțul ecranului – apare o figură înspăimântătoare. Se pare că are coarne și aripi în spate, semănându-se astfel cu descrierea „omului-bufniţă”. Iar atunci când Mark s-a îndreptat spre zonă să cerceteze, apariția misterioasă dispăruse.

Legenda „omului-bufniţă” a apărut atunci când două adolescente ar fi văzut creatura în timp ce se aflau în vacanță în Mawnan Smith, în apropiere de Falmouth (Anglia). Au văzut un „om-pasăre” cu aspect înfricoșător, cu aripi, stând deasupra unui turn de biserică, lângă centrul satului. Ele au fost atât de speriate de arătare, încât tatăl fetelor a decis să pună capăt vacanţei și să plece imediat din Cornwall. Ulterior, două fetițe de 14 ani au decis să meargă în camping în aceeaşi zonă, dar au descoperit o bufniță uriașă, de dimensiuni umane, „cu ochi strălucitori”.


Comentariile sunt închise.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock