Un meteorit s-a prăbuşit lângă lacul Baikal din Siberia! Foarte interesant… aici se găsesc fiinţe colosale necunoscute, dar se întâmplă şi fenomene paranormale!


meteorit-lac-baikalPe 25 octombrie 2016, locuitorii din Republica Buriatia (Siberia / Rusia) au putut vedea un meteorit care a căzut pe Pământ, în zona lacului Baikal. Primele relatări despre incident au fost efectuate la aproximativ ora 19:00, ora locală.

„A fost la fel de luminos ca în timpul zilei, timp de cinci sau șase secunde”, au declarat martorii oculari. Incidentul a putut fi observat din orașul Ulan-Ude și din împrejurimile lui. Un videoclip arată într-adevăr o minge de foc care se prăbuşeşte în sol (vedeţi la finalul articolului).

Zona din apropierea lacului Baikal e adevărat una misterioasă. Aici s-ar găsi ascunse fiinţe umanoide colosale, de origine necunoscută, aşa cum scriam într-un articol de pe site (În lacurile mari ale Rusiei se află ascunse fiinţe umanoide colosale, de origine necunoscută! Aici s-au descoperit schelete de giganţi ce purtau amulete de argint misterioase…).

Tot în apropierea lacului Baikal există o piramidă necunoscută, iar aici au loc multe întâmplări paranormale (vedeţi articolul acesta: Misterioasa piramidă siberiană! Pe malul lacului Baikal se află un deal-piramidă! În zonă au loc numeroase întâmplări paranormale…).

Oare e întâmplător faptul că un meteorit cade în apropierea lacului Baikal, o zonă ce pare atât de misterioasă?

meteorit-lacul-baikal