Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Misterioasele piramide ale Amazonului! Cine a construit în mijlocul junglei asemenea structuri înalte şi cu ce scop!?


piramida AmazonÎn junglele dense ale Amazonului există numeroase secrete care ar putea ajuta, probabil, să înțelegem modul în care au trăit civilizațiile străvechi în trecutul îndepărtat al omenirii. Noi știm atât de puține despre planeta noastră, iar cercetătorii încă nu sunt conștienți de impactul descoperirilor din Amazon.

Pe măsură ce tehnologia avansează și instrumente ca Google Earth devin din ce în ce mai populare, mulți oameni îşi încearcă norocul în speranța de a face descoperiri pe care nimeni altcineva nu au făcut în trecut. Google Earth a devenit unul dintre cele mai îndrăznețe instrumente folosite de arheologi, oferind în mod constant rezultate surprinzătoare, care îi ajută pe cercetători în mai multe feluri.

Ei bine, cu ajutorul lui Google Earth s-au găsit mai multe piramide misterioase în jungla amazoniană (denumite şi Piramidele de la Paratoari), o descoperire cu adevărat şocantă. Cine le-a construit şi cu ce scop? De ce se găsesc atât de multe piramide în lume, pe toate continentele? A nu se uita că chiar şi în Antarctica s-au descoperit piramide…

Ştiinţa oficială crede că ele nu sunt altceva decât nişte formaţiuni naturale, însă există şi cercetători că ele sunt opera unor străvechi şi necunoscute civilizaţii. Dar, Piramidele de Paratoari sunt structuri dispuse simetric, care nu au putut fi formatiuni naturale, fiind produsul mâinilor omenești. Priviţi în poza de mai jos, cele 8 piramide dispuse simetric, în dreapta, dar şi marea piramidă din stânga.

Piramida Amazon 1

Prima fotografie în care s-a observat ceea ce părea a fi o structură piramidală a fost publicată de NASA în 1976, producând atunci destul de multă uimire; imaginea i-a făcut pe numeroși cercetători să se aventureze în zona Manu din pădurea tropicală densă din sud-estul Peru-ului, în speranța de a afla dacă acea structură a fost de fapt construită de o civilizație antică, pierdută în timp.

Misterul Piramidelor din Paratoari cu siguranță continuă și poate într-o zi vom ști sigur ce sunt cu adevărat aceste structuri misterioase.


Lasă un comentariu