Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Uimitoare imagini cu găuri gigantice în nori! Ce sunt ele? Silfi? Nave spaţiale? Efecte ale HAARP? Chemtrails?

  •  
  •  
  •  
  •  

gauri in nori 1De pe blogul sylphsandufocloudships. wordpress.com vedem nişte imagini extraordinare ale unor „găuri în nori”. Iată, de exemplu ce putem afla din articolulImagini uimitoare de găuri uriașe în nori Ce sunt acestea?”

În primul rând, acestea nu reprezintă chemtrails (dâre chimice pe cer) și nici manifestări ale tehnologiei HAARP. Acestea sunt cunoscute sub numele deelemente ale cerului” ce poartă numele de silfi. Adesea, ele nu apar făcându-şi calea prin nori, aşa că, dacă sunteţi martorii acestui fenomen, să ştiţi că aţi fost binecuvântaţi cu o vizită ale unor ființe care se află pe pământ, încă de la începutul Terrei, cu milioane de ani înainte ca primul om al cavernelor să mormăie.

Unii dintre nori în care se află aceşti silfi sunt de fapt „nave de nori”, iar unele din aceste nave de nori reprezintă de fapt nave spaţiale camuflate. Să fie clar… atât navele camuflate, cât şi silfii lucrează împreună pentru neutralizarea chemtrails.

P.S. Da, ciudat punct de vedere al autorului blogului descris mai sus. Dacă ne uităm puţin în DEX, aflăm că silful, în mitologia popoarelor germanice, reprezintă un duh aerian ușor, foarte agil, care, împreună cu silfida, întruchipa elementul aerului. De pe Wikipedia, aflăm că silful este un spirit al aerului, iar termenul a fost inventat de celebrul ocultist şi filozof Paracelsus.

Să reprezinte găurile în nori aceşti silfi? Există însă explicaţii mult mai ştiinţifice. Poate că sunt punctele slabe din câmpul magnetic al Pământului, care permit radiaţiei ionizate să ajungă şi să încarce părţi din atmosfera Pământului, împingând astfel particulele în acele zone, unde se află găurile. Sau ar putea fi vorba de chemtrails, cu dioxid de carbon, care lovesc norii. Orice ar fi, imaginile sunt tare ciudate!

gauri in nori 2

gauri in nori 3

gauri in nori 4

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu