O mare enigmă a fizicii: trăim într-un Univers sincronizat cu alte universuri paralele? Astfel, s-ar explica fenomenele paranormale!

  •  
  •  
  •  
  •  

sincronicitateFizica avansată ne spune că un eveniment ce are loc în punctul A din Univers nu produce un eveniment în punctul B, care ar apărea un pic mai târziu. De fapt, ambele evenimente au loc în același timp. Carl Jung a folosit termenul de „sincronicitatepentru a descrie acest același fenomen la nivel uman. În cartea sa uimitoare de „Putere vs forţă”, Dr. David R. Hawkins afirmă la un moment dat că Întrebarea nu poate fi pusă decât dacă nu e deja un potențial în a răspunde nu poate exista sus’, fără deja existentul jos„.

Sincronicitățile sunt dovezile existenţei unui câmp unitar, care exclude principiul cauzășiefect ale evenimentelor, aşa cum noi le observăm în iluzia noastră. Probabil că întreg Universul se bazează pe principii de sincronizare. Fizicianul Claude Swanson, cu studii la M.I.T. și Princeton, crede în această teorie a universurilor sincronizate, pentru că ea lasă ușa larg deschisă pentru ca o varietate de fenomene paranormale să existe în realitatea noastră. În cartea sa, Universul sincronizat”, Swanson arată faptul universurile paralele suprapuse peste al nostru pot diferi în frecvența sincronicităţii lor. Practic, oamenii pot accesa doar propria lor „foaie universală de existență”, și, prin urmare, ei cred acest Univers este singurul care există. Același lucru este valabil şi pentru celalalte „foi de existenţă” din universurile paralele. Dar, modificând frecvenţa, obiectele pot dispărea de la o realitate și apărea în alta. Exact ca nişte fantome…

Teoria univers sincronizate ar putea explica modul în care OZN-urile pot apărea și dispărea instantaneu, aşa cum au fost observate în mii de cazuri. Ar putea explica, de asemenea, existența energiei subtile,” care, teoretizează Swanson, rezultă din mișcările cuplate în straturile de universuri paralele. Energii subtile sunt „structuri coerente care traversează mai multe dintre aceste realități paralele, și, prin urmare, sunt mai mari din punct de vedere dimensional.

Cel mai interesant lucru despre sincronizare este faptul că ea permite fiecărei particule o frecvenţă fundamentală proporțională cu masei ei, și, de asemenea, explică modul în care particulele pot deveni sincronizate, asemenea înotătorilor din bazinele olimpice, la scară mai mică. Această sincronizare a materiei și energiei ar permite, într-adevăr, apariţia evenimentelor paranormale. Fantomeleexperiențele în afara corpului, vizualizarea la distanță, psihokinezia și poltergeistul – toate aceste fenomene sunt rezultatul sincronizării particulelor si materiei între diferitele niveluri de existență, creând mijloacele pentru deplasarea între dimensiunile realității.

Swanson spune: „Efectele paranormale și energia subtilă provoacă o sincronizare în universurile paralele adiacente. Când se întâmplă acest lucru, aceste universuri adiacente pot deveni într-o anumită măsură sincronizate cu Universul nostru. Interacțiunea devine mult mai coerentă”. Atunci când nu există nicio sincronizare, vom experimenta alte universuri sau dimensiuni ca fiind nişte zgomote aleatorii.”

Chiar teleportarea se încadrează în teoria universurilor sincronizate. Astfel, Swanson subliniază: „Comportamentul și poziția materiei depinde de câmpul de radiații, care se menține în loc, îi oferă inerție și îi permite interacționeze cu alte materii din Univers. Dacă vom schimba fazele de radiaţii care vin în particulă și ies din ea din trecut și viitor, am putea fi în măsură să le schimbăm poziția.Acest lucru poate fi cheia pentru o formă de hiperpropulsie”, cea care determină teleportarea.

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page