Un labirint misterios de tuneluri şi puţuri se găseşte sub marile piramide egiptene! Tunelurile au fost construite înaintea dinastiilor faraonice, pentru a produce energie electrică!


tuneluri piramide EgiptDe pe site-ul hiddenincatours.com am întâlnit un articol extrem de interesant despre labirintul de tuneluri de sub piramidele egiptene. Iată ce scrie acolo autorul articolului, Brien Foerster, autor a 8 cărţi şi ghid în Peru, precum şi în alte părţi fascinante ale lumii.

Mulți oameni sunt familiarizați cu ideea pot exista camere sub labele Marelui Sfinx din Egipt, pe baza profeţiilor lui Edgar Cayce, precum și a testelor seismice efectuate de geologul Robert Schoch. Cu toate acestea, puțini știu există o multitudine de tuneluri și puțuri sub toate piramidele din Platoul Giza. Yousef Awyan, co-director al Scolii Khemit, ce a explorat toată viaţa lui zona Giza din Egipt, unde se găsesc faimoasele piramide, i-a fost ghid lui Brien Foerster.

Cei doi s-au urcat pe platou, în direcția marilor piramide, unde au dat peste o serie de puțuri adânci tăiate în roca de calcar, parțial umplut cu binecunoscutul nisip din zonă. Puţurile duc la tuneluri care călătoresc de la nord către sud, și de la est către vest, unele având kilometri lungime. În mod clar că ele nu sunt lucrări recente, şi nici nu au fost create de egipteni pentru a face morminte. Yousef crede că ele sunt de mii de ani vechime și că odată au adus apa sub platou, din vechiul Nil. Dar de ce? Și cum au fost ele construite?

Există, de asemenea, mai multe canale secundare mici, care intră în sistemul subteran. Cele mai multe sunt blocate și imposibil de accesat, dar altele sunt deschise și duc la cel puțin 3 nivele mai jos faţă de suprafața platoului. Teoria este aceea , mai degrabă decât a fi morminte, piramidele erau nişte mașini care generau energie electrică, prin transformarea apei în hidrogen și oxigen, iar lucrul acesta se întâmpla cu mult înaintea faraonilor.

Totodată, există o multitudine de camere subterane, dintre care unele au fost utilizate în scopuri funerare. Elita vechilor egipteni le-a folosit ca morminte, dar ele nu au fost iniţial create în acest scop. Tunelurile arată intemperii extreme, ceea ce arată faptul că apa a călătorit prin ele pentru perioade lungi de timp. Cei mai mulți egiptologi desigur că ridiculizează ideea acest labirint a fost făcut înainte de domnia faraonilor.

Despre aceste tuneluri şi alte secrete ale piramidelor, găsim mai multe informaţii în cartea lui Stephen Mehler, intitulată „Tărâmul lui Osiris” şi care va apărea pe piaţă în septembrie 2014. Stephen Mehler, expert în Egiptul antic, a petrecut peste 30 de ani în găsirea răspunsurilor la următoarele întrebări misterioase:
A existat o civilizaţie preistorică avansată în Egiptul antic?
Cine au fost oamenii care au construit cele mai mari piramide?

Cine a sculptat Marele Sfinx?
Au servit piramidele ca dispozitive de energie și nu ca şi morminte de regi?

Vedeţi mai jos câteva din fotografiile din tunelurile subterane ale piramidelor egiptene, publicate de Brien Foerster.

tuneluri Egipt 1

tuneluri Egipt 2

tuneluri Egipt 4

tuneluri Egipt 5

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO