Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Cele 3 statuete misterioase de bronz, găsite în Japonia în 1939: sunt vechi de mii de ani şi par a reprezenta cosmonauţi extratereştri!


Celebrul cercetător ufolog şi a istoriei alternative Erich von Daniken povesteşte într-una din cărţile sale următorul episod:

S-a întâlnit la Moscova în anul 1968 cu faimosul scriitor sovietic Aleksandr Kazanţev. Acolo, acesta i-a arătat trei statuete care l-au impresionat profund. Erau trei statuete japoneze vechi, turnate în bronz, şi păreau să fie îmbrăcate în costume spaţiale. Cea mai mare dintre ele avea cam 60 de centimetri înălţime şi un diametru de circa 15 centimetri. Benzi strâns lipite porneau de la umeri, traversau pieptul şi se întâlneau din nou în zona femurală. O centură largă cu ţinte îi înconjura mijlocul. Întregul costum, până la nivelul genunchilor, avea protuberante care aduceau a buzunare. Casca era legată strâns de trup cu benzi şi coliere. Nişte deschizături conice păreau să fie deschizături pentru respiraţie sau pentru aparatul de ascultare. Mai erau două deschizături pe partea inferioară a căştii.

Dar, cel mai fascinant lucru la aceste statuete erau fără îndoială ochelarii mari, cu lentile dispuse în unghi. Nu păreau să aibă arme; doar obiectul din mănuşa mâinii stângi ar fi putut fi o armă. Cum ar putea să spună un autor SF, o miniarmă laser.

Von Daniken l-a întrebat pe Kazanţev de unde proveneau acele statuete şi cine i le dăduse. El i-a răspuns că acestea i le-au fost date de un japonez în primăvara lui 1939. Statuetele au fost găsite în timpul unor săpături făcute în insula Hondo, din Japonia. Ele sunt datate mult înainte de era noastră. Personajele au trăsături frapante, incontestabile, de călători spaţiali, dar nimeni nu poate spune de ce artiştii japonezi şi-au îmbrăcat figurinele în asemenea costume. Dar un lucru pare a fi clar. Nici ochelari de zăpadă şi nici lentile de acest tip nu erau cunoscute în vechea Japonie.

ATENŢIE! Imaginea de mai sus este doar una ilustrativă şi nu prezintă cele 3 statuete despre care vorbeşte Von Daniken.


Lasă un comentariu