Din istoria misterioasă a omenirii: vechii egipteni au vizitat America şi Australia cu mii de ani înainte de redescoperirea lor de către europeni!


vechii egipteni AmericaÎn timp ce oamenii de știință încă mai susţin ideea că cel care a descoperit Americile a fost Cristofor Columb, există din ce în ce mai multe dovezi că vechii egipteni aveau capacităţile şi cunoştinţele pentru a întreprinde călătorii peste Oceanul Atlantic cu mii de ani în urmă. Totuşi, aceste dovezi sunt respinse de către cercetători.

Astfel, în 1992 un cercetător german care efectua diverse teste pe mumiile egiptene a descoperit urme de hașiș, tutun și cocaină în pielea, părul şi oasele acestora. Dar, tutunul și cocaina provin din plante care au crescut doar în „Lumea nouă”, adică pe continentul american, în urmă cu mii de ani. Așadar, cum au ajuns aceste narcotice exotice în Egiptul antic înainte de a fi găsite în „Lumea nouă” de către conquistatorii spanioli? Această probă solidă dovedește că vechile civilizaţii antice erau interconectate în trecutul îndepărtat.

Acesta este şi motivul pentru care nu este atât de dificil de crezut că există hieroglife egiptene în Australia. Despre asta am scris şi eu un articol în ianuarie 2014: Hieroglifele Gosford demonstrează că vechii egipteni au vizitat Australia acum 4.500 de ani! Unii experţi spun că ar fi vorba de o farsă… Cunoscutele “hieroglife Gosford”, care prezintă nişte însemne ciudate, ce par a fi de origine egipteană, se găsesc în Hunter Valley, regiunea New South Wales. Unii au încercat să traducă hieroglifele, iar acestea ar spune următoarea poveste: doi prinţi egipteni, pe nume Nefer-Djeseb şi Nefer-Ti-Ru, fiii marelui faraon Khufu, au condus mai mulţi navigatori egipteni către Australia. Nava lor a ajuns la ţărm, iar prinţul Nefer-Ti-Ru a murit în urma unei muşcături de şarpe. El a fost înmormântat acolo, în apropiere de Gosford, în urmă cu 4.500 de ani. Ştim cronologia, întrucât este menţionat Khufu, constructorul Marii Piramide, care a domnit între anii 2.547 şi 2.524 î.Hr.

Revenind la dovezi ale prezenţei egiptenilor antici în America, vă aduc aminte de descoperirea în 1909 a unei peşteri în Marele Canion din Arizona (SUA), în care s-au găsit, printre altele, diverse artefacte cu hieroglife egiptene. Artefactele au fost trimise la Washington DC, iar Institutul Smithsonian, aflat sub conducerea prof. S.A. Jordan, investiga citadela cu grijă. Descoperirile, se afirma „dovedeau că rasa care a locuit în această peşteră misterioasă… era de origine orientală, probabil din Egipt, de pe vremea lui Ramses”. Citiţi mai multe în acest articol pe care l-am scris în 2009: În Marele Canion din SUA se găsesc comori egiptene?

După cum se poate vedea, există numeroase piese de dovezi care susțin ideea că egiptenii antici au avut capacitatea de a traversa oceanele în trecutul îndepărtat, lăsând în urmă indicii de care cercetătorii de azi sunt absolut uimiţi…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock