Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

V-aţi întrebat vreodată de ce islamiştii extremişti se sinucid în atentate teroriste?

193

asasini musulmaniDeşi nu toţi teroriştii sunt islamişti, totuşi, marea majoritate a lor provin din rândul credincioşilor lui Allah. Ceea ce surprinde la aceşti extremişti e uşurinţa cu care unii dintre ei se sinucid (de obicei, detonează bombe) pentru a înfăptui atentatele teroriste. Mor şi ei, dar mor şi “duşmanii lui Allah”. De unde provine această îndârjire? Din istorie, bineînţeles…

Primul care s-a folosit de metoda ce o voi descrie mai jos a fost Hassan Sabbah (1050-1124), un personaj fascinant, mistic şi feroce. El îşi instală centrul la sud-est de Caspica, în fortăreaţa Alamut. Aici, Sabbah se înconjura de acoliţii săi, acei “fedaini”, adică credincioşi până la moarte, pe care îi folosea ca să săvârşească asasinatele lui politice, în numele “jihad”-ului, aşa-zisul război sfânt.

Sabbah descoperise o modalitate înfiorătoare de a-i face pe cavalerii săi foarte fideli până la ultimul sacrificiu, adevărate maşini de război invincibile. Îi ducea căţărându-i încă de mici în timpul somnului până în vârful fortăreţei, le biciuia nervii cu desfătări, vin, femei, flori, banchete deşănţate, le lua minţile cu haşiş. Iar când nu mai puteau renunţa la deliciile perverse ale acelei născociri de Paradis, îi smulgea din somnul lor şi-i punea în faţa acestei alternative: du-te şi ucide, dacă reuşeşti, acest Rai pe care-l laşi va fi din nou al tău pentru totdeauna, dacă eşuezi, cazi din nou în gheena de fiecare zi.

Iar ăia, zăpăciţi de drog, supuşi voinţei lui, îşi sacrificau vieţile fără să privească vreodată în urmă…

Orgoni Crystal