EXCLUSIV! Ceva ascuns se află sub nisipurile din Arabia: Imran, oraşul pierdut al giganţilor, construit înainte de Adam


Imagine: prelucrare proprie

Există posibile dovezi care sugerează că un oraş străvechi, care a fost locuit demult de giganţi, se află îngropat undeva în Arabia Saudită, lângă graniţa cu Oman. Cu mii de ani în urmă, oraşul ar fi fost înconjurat de păduri, însă civilizaţia uriaşilor care a trăit acolo a distrus ecosistemul, în urmă cu aproximativ 6.000 de ani.

În limba arabă, „giganţii” au fost numiţi „djini”. În interiorul oraşului pierdut din Arabia Saudită, legendele spun că djinii convieţuiau împreună cu oamenii. Oraşul pierdut se numea Imran (Iram) sau „Atlantida nisipurilor”, reputaţia sa fiind una malefică. Menţionat în Coran, deoarece aici se practica idolatria, în credinţa islamică Imran era o aşezare locuită de o rasă de giganţi, care erau superiori oamenilor din punct de vedere intelectual şi fizic.

Dar, puterea lor a devenit arogantă, iar acest lucru a atras mânia lui Dumnezeu, care a distrus cetatea şi locuitorii ei, aşa cum putem afla din Coran:

  • „Nu ai văzut ce a făcut Domnul tău din adiţi şi din Imran, cetatea cu coloane, ce în alt ţinut n-a fost ca ea alta creată? Şi din tamudiţi care au scobit stânca în vale?” (Coran 89:6-9).
  • „Adiţii au hulit. Cum au fost osânda Mea şi prevenirile Mele! Noi am dezlănţuit împotriva lor furtuna care urla într-o zi nefericită şi nesfârşită. Acea furtună i-a smuls pe oameni de parcă ar fi fost trunchiuri găunoase de curmali. Cum au fost osânda Mea şi prevenirile Mele!” (Coran 15:17-20).

Însă, în ziua de astăzi, putem găsi dovezi ale existenţei acestui oraş al giganţilor? Există ceva „extraterestru”, ascuns acolo în Peninsula Arabică?

Se pare că celebrul scriitor şi ocultist HP Lovecraft, în cartea sa ficţională „Necronomican”, ne vorbeşte despre acest oraş, probabil inspirat de legendele arabe, numindu-l un oraş decăzut şi malefic, locuit de o specie de „creaturi de tip şopârlă”. În anul 2007, în cartea sa „Societăţile secrete”, conspiraţionistul Philip Gardner spune că practicile oculte din Imran chiar au avut loc, ele fiind puse ca şi ficţiune în opera lui Lovecraft. În 2012, în lucrarea lui Bob Curran – „Lost Lands, Forgetten Realms”, adică „Pământuri pierdute, teritorii uitate”,  el spune următoarele: „Unii cred că Imran a fost construit de djini, înainte de Adam, fiind locuit mai târziu de către oameni. Această tradiţie izvoreşte din numele „Imran, cetatea cu coloane”, care mai înseamnă şi „Cei Străvechi”, adică el a fost cetatea „Celor Străvechi”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO